esrmhmt maat ben varımda beni nasıl etiketledi arkadaş acaba 🤔😁 ben konyada yaşıyorum burdan bir yerden aldım siz nerde yaşıyorsunuz?
Kader33 esrmhmt ben mersinde yaşiyorum 😊 peki ne kadaea aldiniz interntte fiyat araligi 60 70 tl civarinda bide siz nasil bisey yaptiniz
SevdenurTirasci Kader33 evet bende yapmak isritorum fakat çok merak ediyorum eğer bizden biri ögrenirse ben hiç rahat edemem ilk ben ögrenmeliyim :))
meshra SevdenurTirasci ben yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
esrmhmt Kader33 esrachnyuca instagramım ben evde çok abartmadan sadece bebeğime ilerde video olsun diye yaptım. Balonu burda helyum gazıyla beraber 90 tl ye aldım yanında bir kaç birşey aldım 150 falan gitti👍
meshra Mavi1 bende yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
esrmhmt Kader33 teşekkür ederim ben bilmiyordum ve şok oldum hep erkek hissediyordum ağlamaya başlamışım daha sonra kapatın videoyu diyorum zaten kestik oraları😁 ama tabi mutluluktan ağladım💕
meshra Dilekkkk bende yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
Hayalll Kader33 ben patlattim 😂erkek diye 5.ayda ogrendik ki aslnda kizmis balon bosa gitti mavi kaldi meger pembe kalmaliymis bzm kiz saklamis kndni kordonu one koymus erkek die kandirmis bzi 😂
Nebiyeee Ozgesah355 kız fotograflarina baktimda senin fizigin ne kadar guzelmis masallah ben yuruyen davul gibiyim😂😂😂
Ozgesah355 Nebiyeee ayy teşekkür ederim benim boyum 185 ondan davul gibi olamadım istedim biraz göbüsüm şişsin o kadar oldu 😂😂😋😋
meshra Sinyoritaaa ornek olarak benimkine bakabilirsiniz instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
Sinyoritaaa Kader33 doktorun zarfa yazmasını isticem daha sonra büyük bir balon kızsa içine pembe erkekse mavi toz yada balon koycaz patlatcaz eş dostla kutlucaz insallah ☺️☺️
Dncnjms Biz yarın yapıyoruz evin bahçesinde 😊 hem de en yakın arkadaşım da hamile aramızda 1 hafta var onunla beraber yapıcaz😊17-18 haftamızdayız. ben balonların 2 rengini de çok önceden aliexpresten almıştım Türkiye’de bulamadım diye. Cinsiyeti de bir arkadaşımız ve eşi biliyor sürpriz olacak bize 🙏🏼
Kader33 Dncnjms aliexpresten aldigin urunler kac gunde eline ulaşıyor ordan bende alisveris yapmak istiyorum ama dediler 1 2 ayda eline anca geciyor