Oyaaaaaaaa Merhaba, birsey sormak istiyorum. 24 haftalık hamileyim, açık süt içerken çok midem bulaniyor ve o kaymak içimi tuhaf yapıyor. Ama pınar süt içerken hiç midem bulanmıyor. Sizce açık süt ve kapalı süt arasında fark var mi?
Pelin__1 Oyaaaaaaaa Ben hep pınar süt içiyorum, küçük kutu sütlerinden alıyoruz. Günde 2-3 tane içiyorum. Sıcak süt hiç içemem zaten oldum olası. Soğuk içiyorum içimi de ferahlatıyor😃
idiloska Oyaaaaaaaa pastörize süt olmalı, ben kaynatıp içiyordum sonra ılık sıcak içemedim direk aldığım gibi içiyorum.
Oyaaaaaaaa Znrr teşekkür ederim. Kapalı tüketmeye devam edeceğim. Artık açık süt görmek istemiyorum desem yeridir. Midem kalkıyor.
Denizyildizii Oyaaaaaaaa ayrıca süt yerine yoğurt ayran peynir gibi mayalanmışları tüketirseniz sütten çok çok daha faydası olur😊
Seferiyehatun Paketli sütte süt sayiliyors tabi.. sutasta çalışan bir akrabamız onu verecegine su ver demişti. Yağı yok posası var.
Oyaaaaaaaa Denizyildizii yoğurt akşam yemeğinde genellikle tüketiyorum. Peynirde sabah kahvaltısında tüketiyorum.
Begumhane Oyaaaaaaaa ben her pastörize sütü bile içmiyorum en iyisi pınar diğerlerinin tadı Bi garip geliyor damak tadıma uymuyor açık süt kesinlikle içmiyorum hem korkuyorum hem gaz yapıyor çok fazla