Mhr13 Hanımlar merhaba . Bende her yeni doğum yapacak anne gibi sütüm gelecek mi endişesi yaşıyorum. İlk bebeğim birde. Sağlık ocağındaki ebe bana bu süt arttırıcı malt içeceklerden önerdi çantanda bulunsun yine dedi. Şuan e bebekte 24 al 12 öde kampanyası var almayı düşünüyorum. 35 haftalık hamileyim şimdi başlasam olur mu yada ne zaman başlamam gerekiyor. Doğum olunca hemen içcem hemen sütümü getirir mi yada arttırır mı. Ve rezene çayı da çok fazla arttırıyomuş sütü onu da şimdi içmeye başlasam mı ki. Bebeğime mama vermek istemiyorum ve şimdiden o kadar strest yapıyorum ki anlatamam. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Eda319 Mhr13 Canım zaten ne yapersan yap hemen süt inmiyor. Sabırlı olacaksın sürekli emzireceksin emdikcw geliyo. Benim 3.gün geldi. Maşallah durduramıyorum, 🙈gelene kadar günde 3kez mama verdim sık sık emzirdim mama doyurdu zaten.
bircivcivannesi Mhr13 Instada ebe Tülin bulur u takip etmenizi öneririm böyle şeylere gerek olacağını sanmıyorum hikayelerinde bilhassa anlatıyor kendisi beni çok rahatlattı bu süt mevzusu konusunda
MerveDurr Mhr13 normal doğum yapmıştım ilk gün hastanede zorla gelmişti ama eve gelip duşa girdim ya anlatamam üstümü giyinirkenden baktm bacaklarma bişey damlıyor bu iknci doğumum hastanede hatta vücudumu hemen bi suya sokucam sıcak suya tavsiye ederm. Eve gelince de kuru kayısı incir vs kompostası yapın günde 2-3 bardk için biraz fazla yapın her gn yapmak zorunda da kalmazsnz hem kabızlığa da iyi gelir.
Eda319 Mhr13 Canım zaten geliyo 3güne sonra benim bi geldi göfsüm topakladı şişti 2 gün cektiö daha doktorun verdiği cayı içsem acıllık olurdıö. Yinede sen bilirsin
AnnelikHayali Mhr13 bol su içmek, her fırsatta uyuyup dinlenmek, stresten uzak durmak, beslenmede proteine bolca yer vermek ve sütünün olacağına, bebeğine yeteceğine inanmak. Emin ol bunlardan güzel süt yapan bi şey yok.
Hsbsk Mhr13 ahh tatlim endişeyi bırak lütfen dünya üzerinde milyonlarca kadın bebegini emzirdi sutü geldi bunu düşün sadece. Simdiden malt içeceklerine filan hic gerek yok. Bebek doğunca midesi kiraz kadar zaten her koşulda doyar cok süt gelmesine gerek yok. Sütünün artması için sadece su ve bolca emzirmek