Esraaaaa2 Kızlar rahim filmi çektirdim 12 gün sonra kanamam oldu bi kaç gün şimdi de 10 gün geçikti test yaptım tek çizgi negatif rahim filminden sonra geçikme olan var mı benim gibi pkoyum bu arada göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrılarım var
Birisi123 Esraaaaa2 bende bu ay başı çektirdim son 1 hafta kahverengi akıntım oldu 2 gündür yok ama,ne ağrım ne regl ağrım var bugün regl olmam gerek normalde ama olmayacağım galiba😒bende pcoyum
BegumIscanTunc Esraaaaa2 bende rahim filmi çekilmiştim hatta bendede pko teşhisi var ama hiç adet gecikmesi olmadı zaten rahim filminden 1 ay sonra hamile kalmıştım
Durucan Esraaaaa2 Canım bende geçen sene rahim filmi çektirdim bende de çikolata kisti vardı hsg den sonra bir kaç gün hafif kanamam oldu sonra kesildi ama o ay reglim geç gelmişti büyük ihtimal tüplere gönderilen ilaçlardan dolayıdır ama istersen yine bir doktorunu ara ne olur ne olmaz diye.
M-eng95 Kuzu bende çektirdim aksine 12 gün içserisinde adet oldum 9 gün erken geldi. Gecikmem olmadı erken oldum ama bende pko yok
BegumIscanTunc Esraaaaa2 inşallah canım su mübarek günlerin hürmetine Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten zor bir imtihan 4 kayıp yaşadım suan 5. Gebeliğim rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🤲🤲🤲
Esraaaaa2 BegumIscanTunc Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım herkesin yardımcısı olsun çok zor şeyler
Fyzzz Esraaaaa2 bende rahim filminden 20gun sonra hamile kalmistim bende de pko ve tuplerde tikaniklik vardi Rabbim tez zaman saglikli hayirli bir gebelik haberi ile mujdelesin insalllah sizi de 😍 kan vermenizide oneririm veya biraz daha bekleyip bi test daha yapabilirsiniz 🥰