minikprensesimbenim Kızlar günaydın öncelikle 🥰madem kapanma geldi evde bişiler yapılabilir diye düşünüyorum. Acaba el işi tarzı mı yapsam, hobi mi, yoksa bebeğime hediyelik tarzı bişeylerle mi uğraşsam bilemedim. Sizin farklı fikirleriniz var mı?
Bubuseli minikprensesimbenim 32 haftama giriyorum evin camlari perdeleri halıları kaldırmam lazım 😂😂😂 sonra bebeğimin kıyafetleri yıkayıp utulemem lazım bence bana yardıma gelin noluyyy😂😂😂hobilik yapabilecek takat bulamicam kendimde
MDT minikprensesimbenim ben annemlerdeyim o yüzden temizlik yemek hiçbir şey yapmıyorum. Burda bebişime kıyafet, pike takımı falan almıştım. Onları yıkayıp yavaş yavaş ütülemeyi düşünüyorum. Hızlı hızlı ütüleyemiyorum çünkü uzun süre ayakta kalınca kasığım acıyor ☺️ Sonra internetten alabileceğim eksikleri almayı düşünüyorum. Bir de bebek gelişimi , doğumla alakalı kitaplarım var onları okurum sanırım Arada da foruma takıldım mı bi bakmışsın karantina bitmiş 🐥
Mucize_anne32 Gecen bir arkadaş burdan hediyelik anahtarlik yaptığını soyledi resimde atmis dun bende malzeme aldim Başlıycam ins hemde vakit geçer makrome anahtarlik yapımı bide yenii battaniye bitirdim puffy ipten ordum elle boylece vakot gecirmeye çalışıyorum
bebisini-bekliyor Valla naısl tam kapanma anlamadım özel şirkette çalışıyorum üretim firması da değil biz açığız ayrıca bütün kurumlar da açık sadece ev hanımlarına yasak var galıba 😊