Baharmm16 Kızlar hamişler günaydın gebelik şekeri takibi yapıyorum önlem amaçlı şimdi gebelikte açlığı ölçmek için kaç saat ara olması lazım toklukta 1 saat ara ile siz nasıl yapıyorsunuz zamanı en doğru sonuç için 💕
Stok Baharmm16 canım gebelikte 1. Saat tokluk ve 1. Saat açlık ölçümü önemli. Yani tokluk şekerini ölçtükten sonra 2 Saat sınra açlık ölçmen gerekiyo
Damla60 Baharmm16 Ben de diyabet hastasiyim gebeliğimin basından beri takip yapıyorum. Tokluk şekerinizi yemekden yemeye başladıktan tam 1 saat sonra ölçmelisiniz sınır 140. Açlık şekerinizi de sabah ları kahvaltı dan önce ve akşam yemeğinden önce olçmelisiniz sınır 90
Baharmm16 Stok bu şekilde tam anlamadım ama bana sabah ölç yemek ye 1.saat ölç ve 2.saat dedi sabah açlık satti normal 10 saat ya bura da denk geldi 7 8 saat onu tam bilemedim 🤷♀️💕
Baharmm16 Damla60 bende öyle diyeti bırakmadım ilk tahlillerde sınırdaydım açlık 92 di benim ilaç yazmadı dikkat et dedi dedim ölçeyim cidden zor hele gebelikte
Damla60 Baharmm16 diyetle kontrol altına alabilirsin . Ben birde yemekden sonra yarim saat yürüyüş yapıyorum o da çok etkili oluyor kan şekerimi duzenlemede