hanzadeee Kizlar doktor bana tahlil yapmadan folikasit ve demir yazdi normal mi tahlil yapmasi gerekmiyo mu? 12.haftalik hamileyim buarada.
depsizoo hanzadeee hayır gerekmiyor ben tahlil yaptırmadan direk başladım folik asite sadece vitamin destekleyici onlar zararı yokki
Nesityyy hanzadeee banada bugün demir ilacı verdi canım ama folik aşıti daha 1 hafta kullan ondan sonra bırak demişti.. Ama ben folik asitimi 7 aydan beri kullanıyorum bide benimki baya Bi pahalı.. Demir ilacını da tahlil yapmadan verdi… Bende 12+2 haftaligiz 😊
Mrd3__ Canım bende dün öğrendim hamile olduğumu direk folik asit yazdı bebeğin gelişimi için belki bebek için öyle uygun görmüştür doktorun
Gzey123 Kızlar Bende gebe kalmadan 1 ay öncesinden başladım şuan 13+1 iz ve doktor bırak demedi folbiol kullanıyorum en baştan beri ve burada başka bir posta bu ilacı n zararlı old yazmışlar varmı bu konuda bilgisi olan kafam çok karıştı
Gizmom Gzey123 ben 2 hafta o folibol kullanmıştım yanlıslıkla sonra doktoruma sordum folidoce kullan dedi, folbiol dozu fazla diye biliyorum ama kötü bi etkisi yokmuş sanırım 3 ay boyunca onu kullananda cok
Gizmom hanzadeee baska bir doktora gitseniz, folikasit cok uzun süre kullanmakta bebeği etkiliyor diye biliyorum
Gzey123 Gizmom buradaki arkadaşlar baya bi olumsuz yo ru m lar yapınca kafam karıştı kullandığım günde bi tane 5mg olanlardan
Gizemeris Canım banada direk verdi doktorum.12+6yım. 2 aylık tablet var içerisindezi. Günde 1 adet alıyorum bitince tabletim vitamine geçicez dedi
Gzey123 Gizmom ayyy valla sabah bi moralim bozulmuştu ki Sorma. Ben devam etsem mi bilemedim ya doktor devam et dedi ama float değerlerim de iyi aslında normalde 12 haftada bırakıyo muş çoğu kişi ben 13+1 oldum off kararsız kaldım