Mom850 https://resimyukle.link/i/3dU3z 5 mayıs gösteriyor başka uygulamada 6 mayıs gösteriyor Doğru mu bilmiyorum ama ben gün aşırı ilişki yaşıyorum ovülasyon testi de yapıyorum yumurtlama görmek için Şimdi kızlar 3 4 5 6 7 mayıs hergun değerlendireyim mi sperm de bir sıkıntı yok bu arada
MinikMucizeninAnnesi Sağlıklı gebelik için gün aşırı ilişkiler olmalı. Her gün ilişki yaşarsanız sperm kalitesi düşer.
Mom850 MinikMucizeninAnnesi ama youtube de bazı doktorlar yumurtlamadan önceki 2 günü ve sonraki günü değerlendirin diyorlar
MinikMucizeninAnnesi Zaten spermler yaklaşı 48 saat canlı kalıyor,benim ilk gebeliğim düşüktü. 2.si için doktorumla görüştüğümde Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki yaşamamın gebelik şansını yükselteceğini söylemişti ve suan tekrar hamileyim ☺️
betul-11 Ovulasyon testi yapıyorsanız yumurtlama çıktığı an 3 gün ard arda ilişki olması gerekiyor bende ovulasyon kullandım öyle yaptım ve 3 aylik hamileyim. Ayrıca o telefondaki uygulamaların hic birine güvenmeyin doğru değil sadece bi ihtimal direk garanti amaçlı testi yapın oyle gününüzü belirleyin.