Hndan Kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım yenı hamıle olduğumu öğrendim Ankara Keçiören de oturuyorum buraya yakın gidebileceğim güzel bir hastane yada özel doktor varmı bildiğiniz yardımcı olsanız 🥰
NazKaya06 Hndan Keçiören’de Medical park hastanesi, Dr. İkbal Kaygusuz. Ablam ikbal hanıma gitmişti ve memnun kalmıştı.
NazKaya06 Hndan Ben de şu an Etlik Lokman Hekim’e gidiyorum memnunum ama bu hastane biraz kalabalık bilginiz olsun. :)
Hndan [silindi] koru yu da aradım medkalpark la pek fark eden fiyat yoktu aralarında ama çok uzak orası 🥰🥰 teşekkür ederim
Hndan Minikturtageliyor aradım Ortadoğu’yu ilk defa duydum böyle birsey doçent ve uzman da fiyat degısıyor Muş yok böyle bisey ya tek fiyat olsun iyi doktorlar olsun
Hndan NazKaya06 aradım o hastaneyi galıba son çare oraya gidecegım arabamız yok uzağa da gidemıyorum yakın lazım mecburen
Minikturtageliyor Hndan ilk kez duyuyorum 🤭 6 aydır o hastaneye gidiyorum doğum paketi mi alacaksınız yoksa direk doğum için mi
MDT Hndan korunun fiyatı ne kadar merak ettim. Ben Zahide Küçükten doğum paketi aldım doğum koruda olacak paketle dahil. Size ne kadar fiyat verdiler
Hndan NazKaya06 hepsının ücretını sordum en yüksek koru sonra medikalpark en uygun şimdilik Ortadoğu 😂😂
Hndan NazKaya06 tahmınlere göre 6 haftalık daha çok yenı ilk kontrol başlayacağım inşallah güzel bir yerde başlayıp bitirmek istıyorum
Minikturtageliyor Hndan tanıdığımız vardı ve bana hastanenin en iyi doktorunun Ayşegül hoca olduğunu söyledi. İnternetten tüm doktorları araştırdım cidden en iyisi Ayşegül hoca muane ücreti 160 lira size niye öyle söylediler bilmiyorum 😂
Hndan Lezginka sadece medikalpark yeni adıyla medisis onun fiyatını öğrendim doğum paketi 8 bin civarı dedi aklımda net kalan küsürünü hatırlamıyorum 10 kontrol bir gece oda tüm tahliller baba ya çekap falan filan