Seydacann Arasannesi02 doktor tahminde bulunmadı mı yaa bende gidicem haftaya ikili teste demiyorlarmı bişey🙈
YuvarlanamayanPandaa Gulsen4224 kuşuum bana küçük belli olmuyor sonra erkege benzıyor ama kuçuk belli değil demiştin 15+4 dr kıza benzıyor ama kesin değil dedi sence anlayabileceğin büyüklüktemi balım ♥️
YuvarlanamayanPandaa Gulsen4224 hayırlısı olsun o zmaan evet oğlumu 12 haftalıkken öğrenmiştim ben direk bunda gözükmedi ve benzıyor kıza dedi kafasi büyük olabilir oğlumunda büyük babamız biraz koca kafa 😂😂😂
RukiyeBurak2018 @YuvarlanamayanPandaa Bir tek benim bebegimmi buyuk acaba ya 15 haftaki olarak atmissiniz ama biz 12 haftaligiz ve asiri buyuk geldi kilo ve boyunuz ne kadar acaba
YuvarlanamayanPandaa RukiyeBurak2018 bizim geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor nerdeyse birde
YuvarlanamayanPandaa RukiyeBurak2018 birde seninki özel hastane ulturasınu kuzum dhaa net gözüküyor gecen ay bende özele gidiyordum normalde ve bu aydan daha büyük gözüküyor o resmi devlet hastanesininkü biraz kalitesiz