Birmutluanne2 Beta HCG 5.23se bebeğim kaç günlüktür bazı doktorlar böyle söylüyor kaç günlük olduğunu bilgisi olan varmı 🥳
metehaninannesiii Birmutluanne2 daha cok cok kucuk yani son adet tarihine gore hesaplaniyir o betaya gore degil
Denizyildizii Birmutluanne2 son adet tarihin ne zaman bu uygulamaya son adet tarihini gir bebeğinin kaç günlük olduğunu gösterir
Birmutluanne2 metehaninannesiii ben hamileyim ama öğrendiğimde bu değerle öğrendiğim için merak ettim çünkü tahmini adet günümden 8 gün önceydi 😊
Birmutluanne2 Mizgin2020 ben hamileyim bu değerle öğrendiğim için merak ettim öğrendiğimde tahmini adet günümden 8 gün falan önceydi
Birmutluanne2 Denizyildizii 8 Kasımdı ben öğrendiğimde 5.23 olduğu için merak ettim öğrendiğimde kaç günlükmüş diye :))
Denizyildizii Birmutluanne2 adetinden 8 gün önceyse adet döngüsüde 28 gün de olduğuna göre 20 günlükmüş
Birmutluanne2 Denizyildizii böyle mi hesaplanıyor gerçekten ben bilmiyordum adetimden hemen sonra olması lazım o zaman ilişkiden sayılıyor değil mi
Denizyildizii Birmutluanne2 son adet günün hamilelik başlangıcıdır. Yani son adetin 1. Günü 1 günlük hamilesindir ve ortalama 15. Gün yumurtlama ve döllenme günündür. Eğer ilişkide bulunursan döllenme olursa bir sonraki adet tarihinde 4 haftalık hamilesindir.