Aycahanim68 İlk bebegime evlenir evlemez hamile kaldim evlendigim.gunle son adet tarihim ayni 12 yildir gunu gunune adet goruyorum hicbir sıkıntım yok ama 2. Bebegi denedik tam yumurtlama gunumdu fakat olmadi
Nurr_1 Aycahanim68 korunmadan sonra hemen olacak diye birsey yok ki Genel rutin bir muayeneye gdiin bence Bi sıkıntı yoksa zamanla olacaktır inşallah
Rusen96 Aycahanim68 hemen ilk korunmasiz iliskide hamile kalmaniz %100 garanti degil bir kac ay daha deneyin illaki olacaksiniz
Aycahanim68 Nurr_1 dogum yapali 7 ay oldu doktor 6. Aydan sonra korunmayi birakabilirsin dedi bizde 2. Cocugu hemen istiyoruz hala rahmim toparlanmamis olabilrmi
Asdasfg Aycahanim68 derslerde hep anlatırdı hocalarımız vücudunun sağlığı İçin 2 sene beklemeden daha iyi bebek doğuma kadar tüm vitaminlerini minerallerini alıyor senin toparlanman 2 yıl sürüyormuş o sebeple biraz beklemeni tavsiye ederim 😊
Nurr_1 Aycahanim68 oda olabilir tabi karar sizinde üst üste hem siz yorulursunuz hem çocuklar bence en azından akışına bırakın o zaman, kafaya takmayın ne zaman olursa 🤷♀️
angel123 Aycahanim68 bir yumurtlama gününde olmadı diye niye dert yapıyosunuz kaç sene uğraşan insanlar var biraz akışına bırakın
Aycahanim68 angel123 ya aslinda soyle diyim 8 9 gun adet goruyorum kanamam cok oluyor afedersin sanki tavuk kesmisler tuvalette
gizemozdemir90 Aycahanim68 her ay yumurtlama gununde birlikte yasanmasina rahmen gebelik olusma ihtimali %25 mis. Yani cok normal bir sey
Mrd3__ Aycahanim68 Aşırı kanamalarda kist söz konusu olabilir 9 gün normal bir süre değil canım adet döngüsü 28 günde bir ise yumurtlama günlerini yanlış hesaplıyor ola bilirsin tedavi gören hastalar da adetin 3. Günü yumurtlama ilaçlarına başlıyorlar böyle düşün bence en iyi bir doktor kontrolü ☝️
Mucizem0825 Aycahanim68 cektirmende fayda var istersen biraz daha bekle yine hamile kalamasan cektir derim
Mrd3__ Aycahanim68 Öncelikle olur inşallah bir an önce 🤲ama duyduğuma göre uzun süreli korunmalarda yumurta kanallarında yapışma söz konusu oluyormuş istersen bir doktora görün canım
minikbirisi Aycahanim68 1 yıl boyunca korunmazsaniz o zaman tedavi olmaya gidin bu süreçte ufak tefek hormon testleri smear testleri aldirabilirsiniz. Eğer 1 yıl içinde olmazsa tedaviye başlarsınız ovulasyon yapmaya da devam edin. Birde eşiniz de muayene olsun zamanla erkeklerde varikosel azospermi sorunları çıkabilir.
Kvsraykt Aycahanim68 ne olursa olsun ister kolay ister zor mutlaka gebelik düşünmeden önce kan tahlili ve vajinal muayene olmanız gerekiyor
Kediannesi123 Aycahanim68 canım ilk bebeğime işk denemede hamile kalmıştım onu kaybettim ne yazıkki☹️ İkinci bebeğime 1 yıl sonra hamile kalabildim