tanselcan Selam anneler kızım için ağır kokmayan balık tadı gelmeyen bi balık yağı arıyorum. Daha önce aldığım balık yağlarını ağzından geri çıkardı hep çocuklarınızın severek kullandığı markaları yazar mısınız?
ferideakts tanselcan Benim oğlan da öyleydi kaşığı ağzına götürdüğüm gibi çıkarıyodu bizde eczacı önerisiyle easyfishoil kullanmaya başladık hem jel formda hem tadı güzel şimdi çok severek yiyo öneririm
kadercevdet33 tanselcan Ben hep easyfishoil aldım kızıma hiç problem yaşamadık limon portakal tadında yapmışlar bence denemelisin gayet güzel
Lulemom Çocuk için var mıdır bilmem de krill oil olanlar hiç kokmuyo. Karides yağı. Doktorum daha güvenilİr ve sağlıklı olduğunu söyledi. Ben nutramedica krill oil kullanıyorum sıfır koku. Belki çocuklar için olanı da vardır.
kadercevdet33 tanselcan Omega3 oranı günlük alınması gereken miktarı karşılıyo içinde ayrıca d vitamini de var
ebozbey tanselcan kuzum bende balık yağı kullanıyordum ve her icmemde kokudan kusuyordum . Red KRİLL Oİl diye bir ilaç var 150 TL aşırı güzel kokuyor şeker gibi alabilirsin zaten SGk karşılamıyor