Bernamelis Perşembe günü inşallah detaylı ultrasona giricem bilenler yaptıran tecrübeli anneler doktor özellikle neye bakıyor ve alttan muayene yapıyor mu? 😣
SB_ Bernamelis hersey normal olduğu sürece veya gerek duyulmasını sürece aynı normal ultrason gibi göbeğinden bakıyorlar 😊
Gururunannesi Bernamelis yok alttan muayene yok canm normal ultrason gibi bebeğin kilosu burun kemiği suyu sırtı boyu herşeyi detaylı Bir şekilde anlatıyor
Tazeanne11111 Bernamelis benimki 20 dakika civarı sürmüştü . Alttan muayene yok canım için rahat olsun bebişin detaylı incelemesini yapıyorlar normal ultrason cihazıyla
Bernamelis KZeynepk SB_ Gururunannesi Tazeanne11111 Alyaesmaa İçim içimi yiyordu acaba alttan muayene yapılıyormu diye 🙈🙈 çok teşekkür ederim ☺️ inşallah doktor güzel ilgilenir 🙈
Alyaesmaa Bernamelis Sadece karından bakıyo bebeğin heryerıne normal ultrason gibi ama daha uzun sürüyo birde cd verıyo bebeğin videosu sızınkıde verırmı bılmıyorum
Portakalgeliyor Bernamelis ay dün gittim belim tutuldu hala ağrıyor 🤪 a dan z ye bakıyor ya iyiydi gayet 🙏🏻
Bernamelis Portakalgeliyor yeterki öyle olsun 🙈😊 en son 16. Haftada gördüm şuna 21 olucaz gece çok özledim hemde çok heyecanlıyım 😊