iremakn1- Hiraumut hastaneye gittiğinde sancıların başladığı vakit suya koyup üstüne Meryem suresi ayetel kursi felak nas okuyup suyundan biraz içiyorsun doğum bittiği zaman da sudan çıkarman gerek ki tekrardan kapanma olsun 🥰
iremakn1- Fatma7666 yaaa ahahah bende hep ondan korkarım doğum hikayelerin okuduğum zaman hemen hemen herkes sancı başladığında duş alıyor benim aklıma sanki duşa girdiğim zaman pıt düşecekmiş gibi şeyler geliyor 😂🤣🤣
54_kubra Naimekarakoc gözünüz aydın 🌼 sağlıkla büyütün yavrunuzu ☺️ darısı başımıza inşallah… Hangi duaları okudunuz ?
Kelebekler Naimekarakoc hayırlı olsun size bi tavsiye süt az geliyorsa doktorla görüşerek mama takviyesine başlayın çok değil günde bi iki defa verin sarılık olmasın bebek sarılık oldu mu geçirmek daha zor
Nur_elf Naimekarakoc ağlayarak okudum canım benim hayırla sağlıkla büyüt kızını inşallah. Bizlere de dua et darısı bize benimde ilk ama şimdilik korku yok inşallah benimde öyle kolay ve sağlıklı geçer
Hatice-93 Naimekarakoc ayy ne güzel maşallah benimde ilk inşallah böyle kolay olur biraz korkuyorum çünkü 🤲😊
Flzhvva Naimekarakoc Amin. Maşallah. Rabbim anneli babalı büyütsün sizlere sağlık sıhhat daim etsin inşallah 🤗🤲🏻
2bebek3gebelik Çok güzel bir doğum olmuş inşaallah darısı bütün hamilelerin başına ne kadar korkarsak doğum o kadar zor olur güle güle büyüt bebeğini hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah ❤️
Zehratuzlu18 Naimekarakoc öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 🥰devlet hastanesinde mi doğum yaptın özel de mi
SnmCa Naimekarakoc canım benim Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, insallah şifa niyetine sana bir dua terkibi göndereyim normalde 21 40 gün vs deniliyor ama ben bu tarz şeyleri her gün yapmayı doğru buluyorum ♥️ Olumlu düşün hep olumlu olsun ❤️ https://imgyukle.com/i/OjrKlY https://imgyukle.com/i/Ojr1hq
Esra_yvz99 Naimekarakoc Ya canim allah analı babalı buyutsun insallah bende kolay dogururum 12 haftaligim ama normal dogumdan oyle bi korkuyorum ki anlatamam.. sezaryana yöneliyorum suan ya
Madinanin-Annesi Naimekarakoc ben hamilelikdenmidir bilmem dogum hikayesi okudugumda aglarim ya halbuki hic aglatan degilim.Benimde son 13 gunum.InsAllah cok guzel gecer benimle birlikde hamus olan her kes InsAllah.Allah yavrunuzu sag salim buyutmeyi nasib etsin tebrik ederim
csmgh Naimekarakoc Sizin adınıza çok sevindim. Darısı biz gebelerin başına inşallah.🙏🏻🥰 Rabbim sizinle birlikte güzel ömür nasip etsin. 🙏🏻