Hzldnz Hanımlar merhaba, Dün nstde sancı çıktı ama suyum henüz gelmedi. Gece de beraberinde ishal,bulantı ve kasilmalarim oldu. Doğum mu başlıyor. Çok heyecanlıyım deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Nergis0 Hzldnz sancı çıktıysa başlamış olabilir ama sancıları hissediyor olmanız ve 4-5 dk aralıklarla geldiğinden emin olmanız gerekir. Su gelmek zorunda değil benim doktorum doğuma yakın hastanede patlatmisti suyumu, su gelmeden de doğum başlayabilir. 🥰 Biraz dinlenmeyi deneyin sancılar dinlenince geçmiyor uyutmuyorsa başlamıştır doğum hayırlı olsun 🐣
Gozde939e99e Hzldnz canim.. allahım saglikla bi avazda kolay dogum nasip etsin senin yerine kendimi koydum heycanlandim bende sakin ol dua et ayatel kursi oku bol bol allah yar ve yardimcin olsun🙏😍
Beyzan Hzldnz su hemen gelmez ki gelmemesi de iyi zaten pek çok doğumda önce sancı başlıyor sonra açılma oluyor su kesesini ebeler patlatıyor bazen. Önemli olan sancı ve açılma. Çünkü su geldikten sonra diğerleri yeterli seviyede değilse sezaryen e dönüyor doğum bebek enfeksiyon kapmasın diye. Ama içini ferah tut bundan sonrası çok kolay olacak inşallah Allah en hayırli zamanda sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 😍
Hzldnz Beyzan bilgi için çok teşekkür ediyorum açıkçası bimiyordum sürecin bu şekilde ilerlediğini. Çok teşekkür ediyorum 🙏🌸