Seymalios Merhabalar son adet tarihine göre 36 haftalık ama doktor ilk başta ultrasona göre ayarlıcaz demişti ona göre 35 haftalık çıkıyor suanki ultrasonlsrimizda tam ortası 35 artı 4 filan çıkıyor şimdi bebeğim kaç haftalık oluyor?
balkiz12 Seymalios benimkide 35+3 falan son adete göre ama 1 hafta önden gidiyor 36+5 falan benimde kafam karıştı ultrasona göremi gideceğiz yoksa son adete göremi doktorada sormayı unuttum
Seymalios Teşekkür ederim bilgileriniz için bazı doktorlar adetine göre hesaplıyor bazıları ultrasona ilk baştaki kafam çok karismisti
Seymalios Gizem957 şimdi çıktım doktordan teşekkür ederim ultrason bilgilerimizde 51 cm 2950 Gr 36.3 ciktik
balkiz12 Gizem957 2800 canım 2 3 gün önce gittim kontrole .bugün 00.00 itibariyle 37 olduk programda 2400-2800 aralığında olur diyo program yani 37 haftayla uyumlu normalde son adete göre 36 ya girecekti o zaman ben 37 ye göremi hareket etcem 🤦♀️Ay çok az kalmış🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Gizem957 Seymalios tam haftasıyla uyumlu oluyor demi maşallah benim erken dogum riskim var da bu hafta da doğarsa bisey oluyor mu acaba