Hicran27 Kızlar ben 5 gün önce sezaryen doğum yaptım bebeğim oksijensizlikten küvezde onu beslememem gerek ama sütüm çok az ne yapmalıyım acil yardım edin hastane de kalıp onu emzirme lazım ama süt hiç gelmedi dün
Yaagmurr Hicran27 canım bol sıvı tüket su komposto kuru incir hurma bende çok işe yaradı tabi ki en önemlisi dinlenmek ama şuan fırsatın yok büyük ihtimalle bide doktor takviye vermedi mi bazılarına bestlak damla da yarıyormuş. Bu arada Rabbim evladınla sağ salim evinize gitmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun 😕
Meralrabiamhmt Hicran27 cnm belkı paça corbasını duymussundur lokantadan kendıne 1 tabak al ye bak sutun nasıl akacak
FatosEngin Hicran27 güzel bir duş al alamiyorsan havluyu sıcak suyla yıka göğüsleri ne ört ilk zaman gelmiyor bnimde beebegim kuvezde yattı 3 saatte bir sağma yap Bebek emziriyormus gibi bol su tüket kuvezdeki diğer bayanlar laktamax kullandı ise yarıyor birde bol yeşillik maydanoz hariç dere otu ye
Zafsim0801 FatosEngin bende laxtamac kullaniyo um bide 1 adet havuc rendele Göz kararı dereotu Üzerine 2 kaşık yoğurt dok ve ye sonucu yaz buraya ♥️sukurler olsun 22 günlük anneyim günlük 125 CC doluyo
Meralrabiamhmt Gozde939e99e evet sutu olmayan arkadasım onun sayesınde cesme gıbı aktı sutu bıde rezene cayı arttırıyo
sinefil Hicran27 Düzenli olarak sağım yapın gündüz de geceleri de 2 saatte bir alarm kurarak mutlaka sağın. Bunun dışında hurma, yulaf ve bol su süt yapiyor
Yeni474747 Hicran27 Sütun içine 1 yemej kaşığı tahin katıp için birde süt 2, 3. Günden itibaren çoğalıyor o zamana kadar duş alın sıcak havlu koyun masaj yapın sagim yapin
Mhr13 Bende şimdi onun postunu açtım. Dönen olmadı ama ben sana yaziyim. Az önce sağlık ocağında izlemim vardı ebe bana kesinlikle şu ebebekte falan satılan malt içecekler varya onları önerdi hatta şuan kampanya bile var
FatosEngin Zafsim0801 benim kendi sütümde birden kesildi canım bu dediğini denicrm ama bn emzirmiyorum sutum yok bebeğimde aniden çekince boğazına kaçıyor kuusuyor hep