esraaakale Papatya-34 2 isim koyun kumsal olsun biri diğeride eşinin istediği bir isim olsun kimse kırılmasın 🌸
Cerenerb Hayla34 o formda ki bayan yüzünden kaç isim değiştirdim ahsen dedim erkek ismi çıktı melek dedim dinen uygun olmayabilir diyen hocalar var diye duydum Tamam artık yeter miray olsun dedim oda erkek ismi çıktı hatta anlamı ay gibi ışıldayan erkek,er demekmiş İsim bulamycam heralde
Hayla34 Cerenerb ben koyacağım karar verdim. herkes illa bir şey söylüyor lidya diyorum çok modern yok Rus ismi gibi Zeynep diyordum yok çok klasik. Arya Vera dedim yok aloevera diye dalga geçenlermi hepsi de bu forumda en iyisi kimsenin fikrini almamak bin pişman oldum fikir istediğime.kimseye kulak asmamak lazım herkese beğendiği ismi koyar.
gulsen_57 LiyaMm 36 haftalık olduk hala kararsız kaldık ben güneş sare ☀️💕eşim ise sadece güneş☀️ olsun istiyor soy adimizda uzun birazcık 🤔🤔kafamda deli sorular 😊😁
Cerenerb gulsen_57 evet şimdi kız isimi olarak koyuyorlar bende çok beğenmiştim ama mir erkek demekmiş zaten ay gibi ışıldayan erkek anlamı yani Öğrenince soğudum isimden anlamı erkek olan isim niye koyuyum dedim
Cerenerb Hayla34 kesinlikle ve çokta araştırmamak lazım ya ben hepsini iyice araştırdım illaki bişey bulunuyor şimdi kararsız bir şekilde isim arıyorum😁
esraaakale busrabyrm97 eylül ismini bende çok seviyorum annemler ismimi eylül koycaklarmış vazgeçip esra koymuşlar bu beni üzdü 😅