NebahatBoncuk Hanımlar hayırlı sahurlar. 35+1 oldum bugun. Bel agrim ve adet olacakmişim gibi agrim var. Baya baya hemde. Acaba bebek erkenmi gelecekki. Kanama vs yok şükür
Nadya_35 NebahatBoncuk canım şuan aynı sorun bende de var nst de sancım da çıktı progestan kullanıyorum ama ağrım var maalesef
Nslhnkr NebahatBoncuk bele vuran gaz sancısı olabilir. Adet agrıları yalancı sancı da olabilir gerçek sancıda önemli olan dk aralığı. Doktorunuzla görüşün isterseniz nst ye sokabilir sizi
Bsmlh NebahatBoncuk benımde 35+1 toplanma şikayetim vardı agrı sancı toktu nst sancım çıktı ilaçlarda durdurmuyor hep nst vs derken artık 37+0 gün verdı alıyoruz dedi
NebahatBoncuk Nadya_35 benim kontrolum gecen haftaydi doktorum nst ye bagladi bi sıkıntı gormedi . Ama daha erken gelmesin istiyorum ya. Hic degilse bi 38 olalim
Gamze2172 Nadya_35 progestanı ağız yoluylamı yoksa vajınal yolamı alıyorsunuz veya kullanıyorsunuz banada verdı dün doktorum daha 27 haftalığım bebegım aşagda rabım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nadya_35 NebahatBoncuk gelişimini tamamlaması için 3 4 hafta daha kalsınlar ya en azından diyorum bende bir yanım da gelsin istiyor ama ne yalan söyleyim 😂☺️
Nadya_35 Momdlvn ben sadece baskı hissediyorum ve belim ağrıyor onun dışında adet ağrısı hissetmedim açıkcası 60 ları geçmişti sancılar
A1a1 34+5 Nst sanci çıktı progestan verdi tok günde 1 ağızdan 35+6 sancim çıkmadı progstani kesebilirsin dedi