bebegamin1 Merhaba kızlar bebeğim 20 günde sadece 230 gram almış 1700 gram olmuş çok mu az sizinkiler kaçtı
Bseda bebegamin1 haftana göre kilosu normal zaten son haftalarda kilo alıyor daha cok bundan sonrası hızlı geçecek. Banu çiftçinin uygulaması var onu indir ne zaman doktora gitsem gittiğim günle çıkan kilo uygulamayla doğru orantıda gidiyor
bebegamin1 Bseda aynen dediğiniz gibi bende Banu çiftçinin uygulamasını indirmiştim benimde aynı orantıda gidiyordu hep bu sefer daha az kilo alınca moralim bozuldu biraz besleyememişim diye
Bseda bebegamin1 moralini bozacak bir kilo değil ama son haftalarda cocuk 200 250 gram alıyor her hafta neredeyse daha 32. Haftadasın kaç kilo doğacak bu cocuk🙊 kilosu gayet iyi
_merveksk bebegamin1 bende 31. Haftada gitmiştim 1780 gram demişti ne kilolu nede zayıf demişti tam yerinde demişti doktorumuz😇❤
ilkannelikkk bebegamin1 bişe demedi zaten tahmini ölçüm yapıyolar kesin bişey yok o yüzden can sıkmaya değmez 🌸
Yorgunanne13 Benim de dün kontrolüm vardı hastaneye geldim yatış yapıldı nstde bebeğin hareketleri çıkmadı 36+6 olduk ve şimdi de sancı çıkıyor minik minik dedi böyle olup doğum yapan varmı bide 2kg614 gr dedi 10 gün geriden geliyor dedi, 😔😔😔
Sedakdrogl @bebegamin1 bizde 32. Haftadayiz ağırlığı 1700 gram boyu 42 cm. Doktorum haftasiyla uyumlu olduğunu söyledi.