annelikguzel Semanurmurat guzel geciyor ama cok ayakta oldukta kalp atisi artiyo bide karin agrisi sorunu yasiyorum 😯
Semanurmurat Hifaa benimde aynı sekilde yavaştan başlıyor sanki bundan sonrası zor gibi geliyor ama güzel geçer sağlıklı sekilde alıriz kucağımiza insAllah bebislerimizi😊
Asafff Benim uykum yok nefes alamıyorum karnım aşırı gergin ve sert bebekte hep sağ tarafta duruyor sağ yanımı zorluyor sizin de böylemi
Hifaa Asafff arada bende de nefes darlığı oluyo. Karnım bir iki gündür sert gibi geriliyo bide çok fazla sızlama gibi ağrı oluyo
Semanurmurat Asafff Asafff benimde hep sol tarafta ama hareket ettiginde sag kasigima aşırı acı veren ağrı saplaniyor.karnimda da kasilmalar var
Gncysf Biz de 28.haftadayız.Doktor erken doğum riskiyle yatış vermeseydi gayet iyiydik aslında ağrım sızım yoktu😔
Rukabella Selam kızlar bende 28+3 um bende de kasılmalar var ama ondan ziyade 2 haftadır vajina bölgemde bi baskı var yürüyemiyorum yatamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum arada zonkluyo var mı bu durumda olan
Semanurmurat Rukabella hayır canım bende de var ağrılar özellikte sag kaşığım da sağa yatamiyorum o derece ama sizin ki gibi bir durum yok inşallah gecer sizinde