Gundogdu05 Shyla_ktlu birazda bunyeyle alakali ben daha 13. Haftadayim bende de olusmaya basladi catlaklar. Hamileligi ogrendigimden beri catlak kremi kullaniyorum bi faydasi olmadi😏
AhahHbzhz Shyla_ktlu ah bende öleydim taki arkadaşım görüp hiç çatlağın nasıl olmaz diyene kadar 35 den sonra çatladım:( size masaallah diyelim olmasın bari
NilDenizpksr Akrepbebek Bende 17. Haftamdayım ikizlerim olacak ve deli gibi göbeğim kaşınıyor her duş sonrası ıslakken bebe yağı sürüyorum çıkınca da vazelin dışta bi çatlama olmadı henüz ama içi yırtılıyor resmen 🤦🏻♀️
ib_21 Purpura26 bio oil varolan çatlakların görünümünü etkiliyor sadece, çatlamayı önlemiyor malesef olacağı varsa yine oluyor😕 bana doktorum bebek yağı ve lierac önermişti 14. Haftadan beri ikisini karıştırıp kullanıyorum 34 olduk hiç çatlamadım henüz
D-uysal Akrepbebek asla kaşıma tırnağını degdirdigin an bitmiştir ordan çatlar. Kasininca krem bebe yağı sür masaj yap ise yaramiyor diye vazgeçme ben günde 3 4 kez sürüyorum masaj yapıyorum 34 .haftadayım daha bi cizigim yok. Duştan sonra daha fazla sür vücut yağı hemen emiyor çünkü.
Akrepbebek D-uysal kasindiginda mesaj yapar gibi ufaliyorum ama yine de oldu malesef .. yag kullaniyorum surekli catlayacagi varsa catliyormus ne yaparsak yapaljm🙈
Buketkucuk Akrepbebek Maalesef bende 16.haftamda bir başladım, ardı arkası kesilmedi şimdi kollarım dışında heryerimde çatlak var ne yaptıysam da geçmedi genetikmiş
Akrepbebek Buketkucuk ayni zamanda baslamis hemen hemn. Seninki kollara kadar sicramis . Benim gobekte var sadece .. Umarim daha fazla catlamayiz
Purpura26 Gamze_23 Yok canım ya hep düzenli kullandım. He belki kullanmasam daha çok çatlardı şuan okadar derin ve uzun değiller 😄
irorkay Akrepbebek ben de düzenli asla sürmüyorum yağ. 2 3 günde bir. Şu an 25 haftalığım henüz çatlama olmadı umarım da olmaz… 🙊
Selmakrkrt Akrepbebek benim 9.haftadan beridir başladılar çatlaklar 18.haftadayım her tarafım çatlak maalesef
Buketkucuk Akrepbebek kollarımda yok🙈 göbeğim, belim, baldırlarım, bacaklarımda var sadece kollarımda yok