MerveKaya38 Kızlar çok kötüyüm yutkunamiyorum boğazım kapanmış nane limon yasak kan pıhtılaşmam var kanı sulandırır diye limon Dr önermiyor ne yapcam nasıl geçecek bu bana fikir verin nolur.
hohomoromu MerveKaya38 bal varsa bal yiyin bir kaşık ve ya balı ılık suyla karıştırıp için boğazı bizi yumsatir özellikle kestane balı bulabilirseniz çok faydalı
Buketkucuk MerveKaya38 bana bal limon karışımı çok iyi gelir, bal öksürüğü ve ağrıyı alır limonda mikropu öldürür deneyin isterseniz
duygukilic MerveKaya38 ben bal karabiber limon ve yarım çay bardağı sıcak suyu karıştırıp içiyorum çok iyi geliyor limonsuz deneyebilirsiniz çok geçmiş olsun.
HakunaMatata MerveKaya38 ımmumax sprey çok çok rahatlatıyor. Özel durumunuz için doktorunuza danışıp kullanın. Bir de zencefil rendesi karabiber balı karıştırıp pastil gibi emebilirsiniz. İçme suyuyla gargara yapın. Bol su için. Çok geçmiş olsun
HakunaMatata MerveKaya38 market balları glikoz oluyor sadece. Şöyle acı, hafif boğazı yakan hakiki bal işe yarıyor bende. Bir de muhakkak covid testi yaptırın. Çok geçmiş olsun 🌸
Rusen96 MerveKaya38 sütün icine bal koyun ama sütünuz ılıktan daha sicak olsunki bogazinizi yumusatsin. Veya kök zencefil alip kaynatabilirsiniz ama gebelikte kullanilabiliyormu bilmiyorum. Birde tuzlu suyla bol bol gargara yapin cok iyi gelir