Uzumunnannesi_06 Kızlar hayırlı sahurlar. Tetenoz aşısını illa 20. Hafta da mı vurulması gerekiyor. Ertelenebilir mi?
Yesimykc Uzumunnannesi_06 21. Haftamda saglik ocagi arayip hemen gelmemi soyledi. 1 ay sondada 2. Aşı icin cagirdilar. 2 doz vurulursan 3 yil 3 doz vurulursan 5 yil koruyor dediler bana
kubraannecikk1 Uzumunnannesi_06 ben 24 haftada oldum en geç 25 e kadar vurulabiliyorsun için rahat olsun ama iki doz ise 20 ile 22 arasında ilk dozu vurman lazım ikincisi 24 de oluyor
Asyaayaz1 Erteleme olarak bilgim Yok ama 22 haftada vuruldum ilk dozu şimdi 26 yız Cuma günü ikinci vurulucak🌸
BelisinAnnesi Bugün sabah vuruldum 26+3 üm . 36 ncı haftaya kadar vuruluyor ama ne kadar erken okadar iyi doğum ne olacağı belli olmaz tabi . Buarada ikinci gebeliğim benim 2 doz daha önce vuruldum . Senn ilk gebelikse eğer 2 doz yaparlar birer ay arayla
Selver90 21 yada 22haftaya kadar biliyorum.saglikocagi cizelge vermedimi canim bende dun oldum 20+2 yim
Uzumunnannesi_06 Selver90 randevu verdi ama biz memelekete gideceğiz acaba erteler mi diye merak ettim yarın olana kadar da size sorayım dedim
Uzumunnannesi_06 Yesimykc evet doğru bana da öyle söylediler. Sadece erteleme oluyor mu diye merak ettim
Uzumunnannesi_06 Ceylannnnn sağlık ocağına sor canım. Zaten hamile olduğunu bildirmen gerekiyor onlar yönlendirir seni
Halaloy7 Uzumunnannesi_06 ben 29. Haftada vuruldum hatta hamileliğim başlamadan hemen önce vurulduğum için vurmayacaklardı da ebeler biraz istişare edip bi doz vuralım ne olur ne olmaz dediler öyle vurdular