Hanif Msema son 63 31. Haftaya adım attık az önce pazartesi kontrolümüz bakalım ne kadar olmuş minik kızım ☺️😍🤰🏻💕
Ilaydakose Son 42 gün prensesimize kavuşmamıza,33.haftada 2100 kiloydu 34.haftaya girdik 00.00 itibari ile gunler geçmiyor.. Aylar geçti ďayandım ama heyecan sabırsızlık korku merak hepsi bir arada artık..
drnihanozdemir Leylatozlu Zeyno001 aldığınız tedavi uygun doktorunuz kesin diyene kadar devam etmenizi öneririm
Duamm Sevda2018 ay maşallah bizdede27 haftalıgız 1kilo 350 gram dedi kilosuna çokmu acaba biraz önden gdiyo kilosu haftasına göre sanırm
Leylatozlu Aygndnc sizinle aynı şafaklarımız bizim de son 19 nasil gidiyo var mi sanci bi belirti falan ⏰🐣
Bernadoruk Msema son sıfır gün😂😂40 haftamız doldu ama Dorukcum hiç gelcek gibi değil😂3700 dü kilocuğu❣️
aren6161 103😇🤗 en son 540gramdi pasam 6haziranda bakalim 3temmuzda kac olmus gorecez 25+2yiz suan 😎😍🙏🏻
Melikeb19 Msema soooon 56😶 31.1 de 1900 gram olmuştu kuzucum şuan 32 olduk🙈 artık zaman iyice yavaşladı kokusunu içime çekmek için can atıyorum ❤️
Aygndnc Leylatozlu hiç sancim yok normal gidiyor bende gelmeyecek diye korkuyorum midemde yaşıyor resmen 😍😁😁