Asdasfg Benim plansız bir gebeliğim olduğu İÇİN 4. Haftamda fark ettim doktorum folbiol 5 mg başlattı. Tabi bir hap değil günde yarım hap içiyorum kırarak. Sizler nasıl kullanıyorsunuz. Şuan 10. Haftamdayım. 11. Haftamda bıraksam zararı olur mu sizce
Birtane2307 Asdasfg folidoce vermisti 16.haftamda biraktim ve gunde bir tane kullaniyodum doktor ne verse kullanirim niye birakiyosun ki bebegin beyin gelisimi icin cok onemli birsey ben folik asit iceren gidalarda cok tuketiyorum
Melike Asdasfg Bende 6. Haftamda başladım. Folik 1 kullanıyordum, 14. Haftamda bıraktım. Bebeğin gelişimi için önemli Sabitlenen postlarda neden önemli olduğu ile ilgili bir post var okumanızı tavsiye ederim🌸Keyifli forumlar. https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/27/hamilelik-doneminde-folik-asit-neden-onemlidir/
Asdasfg Birtane2307 herkes benim kullandığımın dozunun yüksek olduğunu söyledi ondan tereddüt ettim aslında o yüzden sordum sizler hangisini kullanıyorsunuz diye
Asdasfg Birtane2307 folik asiti hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlıyorlar onun için belirttim kaçıncı hafta başladığımı bilenler vardır belki neden bu doz verdi
Mom789 Folk asit önemli yani neden 5mg olan bi hapi yarim içiyorsunuz ki 12. Ve 14. Haftalara kadar da kullandiriyor genelde doktorlar
Birtane2307 Asdasfg uc ay oncesinden baslansa daha iyi olur ama gebeligin 3.ayına kadar kullanılıyor 12.haftada bırakabilirsin ama uzatırsan da zararı olmaz
Asdasfg Birtane2307 bunu merak ediyordum uzayınca bir zararı olur mu diye çünkü 14. Hafta gitmeyi planlıyorum doktora
tugce1003 @Melike bende folic1 kullanıyordum. Gebelikten 3 ay önce başladım. 12. Haftada bırakıcam. 6 ay kullanmış olucam yani🌸
Melike tugce1003 Tam 13. Haftama girdiğimde bıraktırmıştım ama son 1 tabletim kalmıştı doktorum onu bitirebilirsin bir zararı olmaz dediği için bitirdim hipsini 😊
tugce1003 @Asdasfg folbiol yerine folic 1 kullanın bence. Doz çok önemli. Önerilen 400 mcg çünkü. 5 özel durumlarda verilir
tugce1003 @Melike bana 8 de bırakabilirsin dedi. Ama bırakmadım hep 12 diye duyduğum için. 2 haftadan az kaldı zaten. Tam ayarladım aldım son kutumu😂
Melike tugce1003 evet bende o yüzden tam 2 aylık olunca bırakmıştım 😂 hafta hafta kaç ayşık olduğunuzu blog yazımızdan takip edebilirsiniz. Keyifli forumlar 🌸 https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/22/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/