Arkadaşlar merhaba, doğum yapalı 25 gün oldu. Hamileliğimde zor bir süreç geçirdim su fazlalığı fetal tasikardi vs.. çok Şükür bebeğim sağlıkla geldi dünyaya. İlk hamileliğimdi. Zorunlu sezeryana alındım. Ama benim için yıpratıcı bir süreç oldu. Sezeryan sonrası ağrılarım çok fazlaydı.sezeryan olan es dosttan dinlediğim kadarıyla kimse benim kadar ağrıli geçirmemiş. Bende mi bir tuhaflık var anlamadım. İlk 2 hafta ağrılardan oturup kalkamıyorum ağlıyordum resmen. Karnım da ödem dikiş yerimde enfeksiyon su fazlalığından kaynaklı normalden fazla büyüyen rahmin toparlanma süreci daha uzun olurmuş vs.. şuan 25 günümdeyim 10. Günde dikişleri aldılar. Ama hala yanma ve ağrı hissediyorum tamamen iyilesemedim penguen gibi yürüyorum. Kanamam hala geliyor. Ne zaman eski saglima kavuşurum sizin tecrubeleriniz nelerdir? Bir de kabızlık problemim var. Özel ılıcak biraz ama makatta kanama olacak kadar zorladi beni. Makat çatlağı olmaktan korkuyorum hala düzelmedi. Sizin onerebileceginiz birşey var mı ?