Hatice-31 Margaret öyle canım bana da doktor yaptır demişti ama ben yapmadım dün beklemediğim anda gebe olduğumu öğrendim 🥰🥰
Hatice-31 Margaret çok teşekkür ederim ☺️ Allah kimsenin kucağını boş kıymasın hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🌸🌸
Mucizem0825 Doce masallah size darisi bana insallah benim tuplerde enfeksiyon varmis ondan korkuyorum elimden geldikce dikkat ediyorum gerisi allaha kalmis insallah nasip eder tez vakitte ☺
Mucizem0825 Zeynp93 sabah gitmistim yarin sabah 9.00 9.30 gibi gelin dedi asistan kalkabilirsem insallah gidicem
Mucizem0825 Margaret hsg yani tahim filmi cektirdim ozmn belli oldu bende 1 sene gitmmedigim doktorlar kalamdi tagki hsg cektirene kadar ozelde cektirdim devlet hastanede ameliyat oldum
Mucizem0825 Zeynp93 merhaba tekrar saglik ocagina gittim kan verdim yarin cikicagini soyledi sekreter kod aldim arada bakarim ben yinede yarina kaldi hayirlisi insallah vardir insallah 🤲🏻
Doce Margaret rahim filmin de belli oluyor ben özel klinikte yaptırdım yıllarca aşılama oldum yumurta büyütürdüm bosunaymıs devlette yaptırmanızı tavsiye etmem acısı çok diye duydum kim cektirdiyse narkoz almak daha iyi uyu uyan bitmiş olsun☺️
Mimozaa00 Mucizem0825 hiç kafanıza takmayın, bu uygulamadan biraz uzaklaşıp kafanızı dağıtın, Allah’ın izniyle olur..🥰 Birde denemediyseniz soğan kürünü deneyin, bende soğan kürünü denediğim ay hamile kaldım😊