Sldaygn @ZeynepKeke duyduklarıma ve okuduklarıma göre evet erken doğumu tetiklermiş canım bende şuan var antibiyotik kullanıyorum 😔
ZeynepKeke Sldaygn banada bugün tek kullanımlık verdi ilaç 😔 ama duyduguma göre ilaçlarda fayda etmiyormus cok suda icemiyorum
Brcntyfr ZeynepKeke oldugu an suya limon sķp iciyorum yarim saat surmuyo rahatliyorum. Ama su icmen lazim enf atmak icin
Sldaygn @ZeynepKeke fayda eder canım etmezmi benimki tek kullanımlık vermedi 8 saatte bir içiyorum ben ama bol bol da su içiyorum tuvaletin önünde yatıcam artık ☺️Sende bol su içmeye çalış zorla kendini en iyisi aslında bol su içmek
asoplavix Monurol değil mi içtiğin? bana d acil doktoru ilaç falan fayda etmiyor. Bebek baskı yaptıkça idrar kesesinde ister istemez ne kadar çıksan da bir miktar idrar kaldığından enfeksiyona sebep oluyor dedi. Bol su içmeye başladım. Baktım kasık ağrılarım uykumdan uyandırıyor. Kendi kadın Doğum doktorum monurol yazdı içtim ağrılarım azaldı. Ama tamamen geçtiğine inanmıyorum çünkü hala arada sırada idrar yaparken müthiş kasık ağrım oluyor. Arkadaşlarım çocuk doğdu enfeksiyon bitti dediler bana 😐
Sevda2018 Evet malesefki oluyor.. Ben bu durumum yaşanmış örneğiyim idraryolu enfeksiyonu yüzünden önceki doğmum 29 haftalık oldu.. İlac verdiler bebeğe bişey olur diye kullanmadım şimdi bu hamileliğimde hep ilaclarımı kullandım ama hala erken doğum riskim var
ZeynepKeke Sevda2018 hadi ya 😔 benimki tek kullanımlık zaten ondan sonra ne olur bilemem ama dikkat etmekte lazım
Sevda2018 ZeynepKeke mutla o ilactan bir hafta sonra baktır cünkü tm gecmiyor ve daha cok yükseliyor neye bilmiyorum dediğin ilacı bende kullandım cünkü gecmiş olsun
CansuDemir Ben geçirdim geçti çok şükür.Yaşadığımda 15 haftaydı.Şimdi 20 haftadayım.Tesadüfen öğrendik çünkü hiç yaşamamıştım,kasıktaki ağrıyı rahim büyümesi sanmıştık.Monurol toz verdi doktor.Gece 11e kadar wc çıktım,son 3 tuvalet anında su içmedim.Sonra ilacı içtim yattım.Sabah 7 gibi uyandım tuvalete çıktım ve cidden farklı gelmişti. Ben bardakla su içemem,1 bardak içerim tıkanırım.Çözümü şişede buldum.Küçük şişeye suyu dolduruyorum direk kafama dikiyorum.oh direk 500ml Midem şişmeden rahatsız etmeden günde öyle 5-6 şişe içiyorum, haliyle çok rahat 2,5-3lt oluyor.Bir dene derim. Su içmeyle birlikte 10 gün gibi bir sürede temizlendim.Zaten çamaşırlarımı her şeyimi hep ütülerim. Bir de doktorum ve sağlık ocagındaki ebe hemşire,günlük ped asla kullanma çok akıntın bile olsa demişti.Rahatsız olup akıntım geldiğinde çamaşırı değiştiriyorum.Bir de bana 9bardak temiz suya,1 bardak elma sirkesi karıştır.Günde 2 kere tuvaletten sonra banyoda göbekten aşağı 1-2 bardak kadar dök kurulan çık demişlerdi.Enfeksiyonun 3-4. Günlerindeki hafif yanmalarda bana iyi geldi. Yalnız bak sormadan hiçbir şey yapma,bazı hamilelere sirke yaramamış.
ZeynepKeke CansuDemir canım doktorda idrsr keseni tamamen bsalt öyle ic dedi ilacı zZaten tek kullanımlık suda eriyen bisey