Mortaleks1 Ben kendimi bildim bileli 56 kilonun üstüne cıkmadım , herkes bana kilo al kilo al derdi evlendikten sonra 1 sene de 14 kilo aldım ( hem fastfood beslenirdik evde yemek yapmazdım) Sonra baktım 70 kilo olmuşum böyle olma dedim ekmeği kestim , akşam 6 dan sonra bişey yemedim , cikolatayı azalttım haftada 2 kere yedim 1 tane o da , ve 40 günde 70 kilodan 54 kiloya düştüm 1 bucuk sene gecti zayıflayalı ve hala sağlıklı beslenirim genel olarak tabiki ekmek yiyorum fast food yiyorum istediğimi yiyorum kendimi kısıtlamıyorum bazen 6 cikolata birden yiyorum ama 1 kilo bile almadım (saat 6 dan sonra yemiyorum ama asla cok acıkırsam salatalık)) şuan 14 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım 51 e düştüm kusmaktan tabi ( yiyorum ama cok kusuyorum ) demem o ki sen istedikten sonra sağlıklı bi şekilde kilo verip bidaha almayabilirsin ( kısa sürede olsa bile )ve ben homeoffice calışıyorum 0 hareket 8 saat boyunca ve spor da yapmaadım
yağlı yeme ( yemeklerimi hep zeytinyağı ya da tereyağoyla yaparım asla sıvı yağ kullanmam)
akşam 6 dan sonra yemek yeme özellikle meyve ve kuruyemiş akşamları şekere dönüşüyor