Deletedmom35 Busrasevk ne duydunuz uğur hanım için ? Ben ilk 3.4 ayımı hastane hastane dr dr gezerek geçirdim hiç biri içime sinmedi sevmedim hiç birini uğur hanıma gidince tamam budur doktor dedim hiç şikayet vs de duymadım siz ne duydunuz
Edadlek Busrasevk canım gülcan hanımın bağlantılı çalıştığı klinikte yaptırdım ben ayrıntılı ultrasonu bence bunlara takılma gülcan hanım çok iyi bir doktor senin doğumuna kadar hastane çoktan biter gülcan hanımda döner merak etme
Deletedmom35 Edadlek az kaldı inşallah sezeryan olacak benimde aman sağlıklı olsun da normal yada sezeryan hiç takılmıyorum ben
Deletedmom35 Edadlek aminnnn canım inşallah sende sağlıkla kucağına al birde kolay bir doğumun olsun birde içine sinen doktoru bul inşallah ☺️🙏🏻
Edadlek Deletedmom35 aminnnn canım benim sen benden önce yapcan doğumu allahın izniyle instagramın varmı haberleşiriz
Edadlek Deletedmom35 nisaya karar verdim canım derya hanıma gidicem pazartesi günü bakim içime sinerse devam ederim 😜
elifsahincakmak Edadlek bende gidicem yarın oraya doktor için hiç şikayet duymadım aksine iyi diyolar bakalım
Edadlek elifsahincakmak evet sıcak gelirse orda doğum yapıcam bakalım inş dedikleri kadar iyidir doktor
Edadlek Deletedmom35 ayy sorma valla 😁 napim çok evham yapıyorum iyi olsunda doktor gerisi önemli değil
Deletedmom35 Edadlek maşallah sağlıkla gelsin inşallah... benim gün geldi canım sorma salı günü Allah’ın izniyle kavuşuyorum oğluşuma 🤗☺️💃🏻 10 temmuz günümüz
Edadlek Deletedmom35 aa süper yaa darısı başımaa 😍 haberdar et canım benim, şimdiden hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun ağrısız sızısız inşallah 😘
Deletedmom35 Edadlek çok sağol kuzu Allah razı olsun darısı başına evet inşallah sağlıklı bir şekilde ☺️🙏🏻 Instagram a ekliycem seni bi şekilde du çevrimiçi olda ekleşelim 😀