Ervaerva Kızlar bizim Şafak 84 sizlerin kaç günü kaldı heyecan var mı . Zaman nasıl ilerliyor hızlımı yavaşmı durumlar nasıl 🤔😊
Aras_bebek Ervaerva şafak 60 hazırlıklar devam ediyor doğum korkusu sardı şimdiden Rabbım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah hepimize 🥰❤️
Minnosunannesiii Ervaerva zaman geçmiyor 🤣 son 19 ve yarın muayenem var sancılarım var belki doğururum yarın 🤣🤣
depsizoo Ervaerva 107 kaldı aslında heyecan var ama zaman geçmeyincede heyecanım kaçıyormuş gibi geliyor 😫 ben anlamadım bu işten birşey ama hareketlenince gene heycanlanıyorum 🤣
Vaveyla23 Bizim de şafak 84🤭 zaman geçmiyor sanki bi yanim doğsun artık diyor diğer yanım ararsam bu günleri diyor 🤷♀️😊
Ervaerva Vaveyla23 iki yanında aslında çok haklı herşeye rağmen değer Şimdiden sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah 🙂
Ruyasusam Ervaerva Son 102 😍 ikili rakamlara az kaldı🥳 doğuma kadar zaman çabuk geçsin doğumdan sonra çok çok yavaş geçsin istiyorummmm😊
Ruyasusam Ervaerva asla demem her anının tadını çıkarmak istiyorum 1 yaşına kadar hayatımı askıya alıp herseyine şahit olmak istiyorum bebiskomun.😍
twoboys05 Ervaerva çok az kaldı korku sardı ama sanki heran doğuracak gibiyim ne olsa sancı sanıyorum 🤦🏻♀️