HavvaK Sibeeelmoom İna May’in Doğuma Hazırlık Rehberi Dr.Gülnihal Bülbül Doğal Doğum HypnoBirthing Mango Yöntemi Dr Hakan Çoker Doğal Doğum
Sevil_mavi mervenrrr Ayşe Önerin kitabıyla ilgili bişey sormak istiyorum. Doğum ve bebek bakımına kitapta ne kadar yer vermiş acaba az mi çok mu? Hamilelik mi daha fazla
mervenrrr Sevil_mavi şöyle diyim doğum kısmı ayrı hamilelik ayrı doğum sonrası ayrı herşeye yer vermiş içinde çok fazla bilgi var yani merak ettiğin veya bir hamile anneye yardımcı olabilcek, doğum sonrasında yardımcı olabilcek herşey.
Begumyapici Adem gunes kitaplarını tavsiye ederim her kitabında her ne olursa olsun çocuğun bütün olumlu yada olumsuz karşılaşılan herşeyin anne karnına düştüğü ilk andan itibaren etkili olduğu durumlarla ilgili o yüzden ilk yavrumda çok stresli günler geçirmiştim şuan kafama hiçbir şey takmayip beslenmeme ve bebeğin gelişimine kafa yoruyorum
NurCeren00 Sibeeelmoom bir türk ailesinin öyküsü. Bebek vs eğitici bir kitap değil ama çok sürükleyici bir romandır
DorukZengin 1- Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ? çok güzel bir anlatımı var. Ben beğendim. 2 - Çocuğunuzun ilk yılında sizi neler bekler? Bu ikisi şu dönemde okunmalı gibi geliyor.