Dduru ElifGunesaltn merhaba kuzenim orda dogum yapti cok guzel bi hastane ama benim doktorum baska bir hastane bana orasi icin 5 bin fiyat verdi
ElifGunesaltn Dduru Benim doktorum da dışardan olucak doktorumun kendi muaynanesi var Acıbadem gibi hastaneler de çalışıyor fakat Hizmet hastanesini önerdi. Büyük ihtimal orada yapacağım fiyat hakkında bilgisi olan var mı bir sorayım dedim ☺️
Ss1 Muayene ücreti 230tl Normal doğum 4600 Epidural normal 5600 Sezeryan 5300 Epidural Kendi isteğimle sezeryan anestezili 5900 Epidural 6200
Ss1 ElifGunesaltn canım orda meltem hanıma gitmeye niyetlendim evim çok yakin ancak doğum ücretleri çok geldiği için vazgeçtim
Ss1 ElifGunesaltn bu bilgileri bizzat telden aldım 6 ay önce kadar eğer zam gelmediyse. Muayene ücreti daha düşük de olabilir onu yanlış yazmıştım diye hatorlaidm şimdi
ElifGunesaltn Ss1 Benim doktor dışardan anlaşmalı olucak birde sanırım öyle doktor ücreti ekleniyor herhalde di mi? 🤔
Ss1 ElifGunesaltn yok canım bu ücretlerden daha az olur çünkü bunların içinde doktor ücreti de dahil. Sen direk dış doktor doğum fiyatını öğren