Nsbdrkl Merhabalar sezeryan günüm alındı 24 Mayıs ssbahi olucak spinal sezeryan olsn hanımlar spinal iğne acitiyormu ve o geliştirmeler bebeğin çıktığı falan hissediliyor mu
Muratnannesi Nsbdrkl spinal anestezi ile sezeryan oldum. Gülerek girdim gülerek çıktım. Yemin ederim en ufak ağrı bile hissetmedim korkulacak bişey yok. Tek önerim çantana kahve koy baş ağrın olmasın
Asyadilan1 Nsbdrkl korkulacak hiç bir şey yok :) iğne normal iğne gibi. Sonda takılırken yine korkmayın. Sakin kalın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Dilbenur-ok12 İğne sanki kan alırlar ya öyle normal bi acı aşırı bişey değil asla 🙅♀️ Evet cekiştirmeleri hissediyorsunuz ama hiçbir acı duymuyorsunuz endişeniz olmasın
LivaveLeyla Nsbdrkl doğum boyunca kıkırdayıp durdum çok gıdıklandım çekiştirdikçe kahkaha atıyordum dedim bana her hafta bundan yapın nolur çok güzel😄😄 iğne fobim var benim kan verirken bile salya sümük ağlarım spinali hiç hissetmedim hemde hiç sağlıkla kucağına al canım inşallah doğumunu yap üstüne bir nescafe patlat mis
Minesimsek12 Nsbdrkl benim de 17mayis doğum verdi Allah’ın izniyle komple bayılarak gricem sezaryana çünkü çok korkum var doktorum korkun varsa bayılarak gör yeter dedi
Asyadilan1 Nsbdrkl ben kendimi sıkıp takmaları ı bekliyordum onlar çoktan takmışlardı bile. Yani hissetmedim :) çıkararkende 1 2 saniyelik yanma gibi…
Nsbdrkl Asyadilan1 bazıları da iğne vurulduktan sonra takıldığını söylüyor bu yüzden acı duymadiklarini söylüyor
siractuba Nsbdrkl bana doktorum 38 haftada gün vericem 37 haftada karaciğer gelişimi tamamlanır dedi size baya erken vermişler gün banada doktorum 38 hafta da vericem diyince çok geç gibi geldi gün verdiği gibi birkaç gün içinde alicak benimki herhalde sasirdim
Nsbdrkl siractuba Ben panik atak olduğu için bende doktorum la sezeryana karar verdik zaten bebeğim 2 hafta önde gidiyor o yüzden 37+6 da gayet normal zamanında alınacak
Esraa54 Nsbdrkl sezeryan gününü en erken kaç gün önce veriyorlar?Sizinkini kaçmgün önceden verdi kaçıncı haftada yani
berilkus Nsbdrkl Nescafe ve hoşaf götürme konusunu doktora bir sor bence çünkü benim hastane odaya nescafe, kettle, hoşaf koyuyormuş. Kahvaltıda da hoşaf getiriyormuş. Boş yere taşıma eğer veriyorlarsa.