Aylin01 18 haftalık hamileyim son 1 haftadır hafif hafif sancım oluyor. Bu sancılar normal mi? Sizde de oluyor mu? Doktor randevum 2 hafta sonra sizce erkenden gitmeli miyim?
Melisahsendursun Aylin01 canim enfeksiyonda olabilir sen bence en en yakin zamnda git 2hfta bekleme sonradan baska bisey cikmasin
Tubad Aylin01 normal tatlım. Bende aynı ağrı ile hastaneye gitmiştim. Bebek gerildiği için rahim bagı kaslarında kasılma oluyormus. Doktor boşuna bu ağrıyı çekme parol iç demişti
deletedmom28 Aylin01 hmm o genel bişi sanırım bebek baskısıdır canm bende de oluyo ama doktora bi sorarsın için rahatlar 🤗
Aylin01 deletedmom28 hareketlerini yeni yeni hissediyorum son 1 haftadır böyle hafif hafif sancı oluyor belim de baya ağrıyor bilemedim gitsem mi doktora
deletedmom28 Aylin01 benim de kasıklarımda baya baskı var cnm ama bende soracam .kontrole gidince sorarsın sende bişi yoktur sanmıyorum ☺️
Aylin01 deletedmom28 çok aşırı bi rahatsızlığım yok hafif bi sancı ama ilk gebeliğimde düşük yapınca ister istemez korkuyorum bazen 😊 doktorumu aramaktan doktor bıktı sanırım benden
Melisahsendursun Aylin01 agri olunca iste insanin aklina bisey gelmiyor baska doktora gidin kisa zamanda ne olur. NE.olmaz
MistarShiki Merhaba canım bende de aynı sorun şimdilik herşey yolunda bide bel ağrısı var çok allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize 🙏❤️
Aylin01 Tubad annemde aynı şeyi söyledi hatta böyle bazen karnımda bişey yırtılıyor gibi oluyor inceden bi sızı geliyor iç karnım dar bi de annemde aynı şeyleri yaşamış normal dedi
Mervezngn Bende 18. Haftamdayım özellikle 2 haftadır kasık bel bacak agrısı arttı özellikle ayağa kalkınca sanırım bebek baskı yapıyo alt karnımda sızlamalar oluyo Doktor magnezyum yazdı