kelebek15 kızlar 7 aylık gebeyim.havalar da ısındı şöyle günlük giymek için hem şık hem spor bi elbise arıyorum ancak bulamıyorum.kolu boyu vs çok açık olmayan.var mı fikriniz mağaza veya internetten
maviscik77 kelebek15 İnstagram da ki güvenilir butiklere bakabilirsin genelde orda çok oluyor günlük yazlık elbiseler
Serpil-3 kelebek15 aman aynı dert bende de vardı iki gündür şunumu alsam bunumu derken yasak geldi eee zaten geriye pek bişey kalmıyor vazgeçtim almıyacam son 1 ay için olanları giyeyim dedim
Mineyld07 kelebek15 de facto ve lc waikiden aldım ben yalnız karnım bir anda büyüyünce boyu önden kısaldı gibi oldu keşke kısacık ten rengi tayt bulabilsem elbiselerin altına giymek için göbeğime uygun onu bulamadım 🤦🏼♀️😅
Kimkibu kelebek15 lc den aldık ben daha yeni 32 haftalık gebeliğim kendi eski bedenimden bir beden büyük aldım salaş olan elbiselerden cokta güzel oldu 😊 birde görsin den almıştım hamile elbiselerimden çok güzel ürünleri var gercekten
kelebek15 Serpil-3 o da mantıklı da işte bu ara geldiler bana bi kilo aldim bakimsizlastim felan dedim modum düşmesin bir iki parça alayim belki son hamileliğim giyeyim😊depresyon mod onn
kelebek15 Mineyld07 o göbek zaten tipi kaydıran 😆 aylardan sonra bi alışverişe cikayim dedim aglamakli oldum iki üç beden büyük denememe rağmen hoc bir şey yakıştıramadım kendime.neyse sağlık olsum da yeter ki defacto da evet ben de beğenmiştim bi model tekrar bakayim netten
Serpil-3 kelebek15 benimde son hamilelik bağlatmayı düşünüyorum ilk iksinde böyle hamilelikler yoktu bisürü şey aldım son diye şimdi de dar geliyor çoğu onlarla idare edecem artık LCWaikiki de güzel şeyler var onlara bak canım
eskisehir8 kelebek15 Kızlar bende ufaktan bir butik işi yapıyorum evden tabi şuanda , bakmak isterseniz hamileliğimde de kullanıyorum elbiselerimi Butikaskidg Fikir olur belki sizin içinde