Aysegul2210 18+3 deyim ilk hamileliğim ilk hamile öğrendiğim zaman 51 kiloydum ve göbeğim hiç yoktu zayıflar daha erken hiseder denildiği için yazıyorum zayıflığımı🤭 şimdi 58 60 varım dir tartilmadim ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum bu normal mi en geç ne zaman hissedirim cuma günü kontrole gidicz ama yine şimdi bilgi almak istiyorum
DilekDogan78 Aysegul2210 canım ben 80 kiloyum 18+6 da hissettim gayet de netti kiloyla alakası var mı bilmem yakında hissedersin 🤗
KZeynepk 19 haftalikken hissettim ben 😂bende senin gibi zayıfım 49 kiloyla hamile kaldım şimdi 23 haftalık hiç durmuyor yerinde😂😂😂
AydanSahinSaban aselnannesi ne hissediyorsunuz bende 17+3 üm ama karnimda nefes alis verid gbi bisi var damar filan dyen oluyor. Böyle bir şey mi hissettgniz
aselnannesi AydanSahinSaban suan 18+1 im. O zaman böyle titreşim gibi kasıklarımda yada böyle kelebek kanatlarını hızlı hızlı çarpîyor gibiydi :)
tugbaoztrk Aysegul2210 Benimde ilk hamileliğim 23. haftada bile hiç hissetmiyodum ilk hamileliklerde normal sanırım bu. 25. Haftadan sonra hep hissetmeye başladım. Sabret sende zamanla hissedersin kendine sıkıntı yapma.
Hey123 19+2 de bir ikindin vaktı sola yatmış telefon ile oynarken pıt pıt pıt diye bişey hissettim. Sanki biri omuzumuza arkadan parmagı ile vurur ya öyle bişey. 52 kilo ile hamile kaldım bende
nilufar27 ben ilkini tam olarak 18de hiss etdim bu ikinci gebeliyim onu da 16,17 arasi ara sira ama 18den sonra daha aydin bi shekilde ..kilomda daha fazla ikincide kiloyla bi alakasi yok bence az kaldi sende hiss ediceksin
Basak26 Aysegul2210 benimde göbeğim çook geç çıktı hatta 30+4 üm hala dışarıdan anlamayanlar var ben 23 haftanın sonunda hissetmiştim onuda tam anlayamamıştım korkmuştum hatta ben neden hissetmiyorum diye🤷
AydanSahinSaban aselnannesi ben bu cocugu hissedemicem galiba 😅😂 hic kelebek fln yok. Deli gbi kalp atısi arıyorum bende 🤦🏻♀️🤗