eliiftt Bilmeyen cahiller.. konuşuyor ama boşa konuşuyor.☺️ sağlıklı bir gebeliğim var…Ve doktorum da Kedinin iyi geldigini söyledi…
BTSG04 eliiftt aşıları tamsa tuvaletiylede ilgelmediğimiz sürece zaten bir sorun olmaz 😊 benimde kedim var 37. Haftamdayım 🐈 abla olucak 🥰
ElifB08 eliiftt Benim en az bi 15 tane var ☺️ 1 tanesi evde geri kalanları sitemin bahçesinde besliyorum kesinlikle benim için en büyük antidepresan 🐾♥️
aselnannesi eliiftt Valla ben şuan annemlerde kalıyorum ve annemlerde 7 kedi var 4 tanesi felçli ve bakıma muhtaç o kediye köpeğe laf edenleri de hiç anlamıyorum aksine hayvanlar insanlara psikolojik ve ruhsal yonden ne kadar iyi geliyor
Esraanil 4 buçuk aylık hamileyim bi tane kedi kızım var evde aşıları tam bi sıkıntı yaşamadık dışarı çıkmıyor zAten aşk o asla vazgeçemem. Doğuma yakın tüyleri kestircez sadece fazla tüylü çünkü😃
PurpleTail Köpeğim de var kedim de..Hamileliğim de gayet güzel geçiyor hepimiz dört gözle aramıza yeni katılacak bebişi bekliyoruz😊
suleirez Benimde köpeğim var, herkes bebekle olmaz diye tutturuyor. Allah öyle arada kalmayı nasip etmesin, inşallah bebeğimde bir alerji vs olmaz ikisini güzel güzel büyütürüz 😍 bebeğim hayvan sevgisinin muhteşemliğini küçük yaşta tatsın istiyorum 👻
PurpleTail angel123 evcil hayvanla büyüyen çocuklarda bağışıklık sistemi güçlü olur,astım olma riski çok düşüktür.Ayrıca çocuk erken yaşta sorumluluk sahibi olmayı öğrenir.
Zeynep007 eliiftt benimde var gerçi hep yatmak zorundayım ilgilenemiyorum ama zaten yanımda kimsem yok onun varlığı bile bana güç veriyor sağımda solumda mırlaması yeter 🐱☺️❤️
birprensesvebirprensannesi eliiftt Valla bana neler neler dediler korkuttular evden gönder dediler ağladım durdum ilk başta ne yapacağım dedim ve araştırdım hiçbir sorun olmayacağı yazıyor aynı şekilde doktorumda sorun olmaz dedi. 29. Haftamdayım çok şükür bı sıkıntımız yok 🙏
MDT eliiftt benim de kedim var ve hamileyim. Doktor kumuna dokunma ve kediyi sevdikten sonra bir şey yiyeceğin zaman elini yıka hiçbir şey olmaz dedi. Kumuna hiç dokunmadım. Zaten istesem de dokunmamam çünkü kokusu midemi bulandırıyor ama kediyi her sevmemden sonra da elimi yıkamıyorum çünkü kedi sürekli tepemde olduğu için sürekli elimi yıkamam lazım. şimdiye kadar bana ya da bebeğime zararı olmadı çok şükür. Ama benim kedim çok yaramaz ve bana çok düşkün o yüzden bebek doğduğunda ben farketmeden ona zarar zarar verecek diye çok korkuyorum. Bilerek kimseye zarar vermez ama bebeğin elleri ayakları oynadıkça bunu oyun zannedebilir ve bilmeden pati vurabilir 🤷🏻♀️
ironbaby MDT benim kedim için de aynı şeyi düşünüyordum ama eve dört aylık yeğenim geldi, bebeğin el ayak hareket ettikçe kesim korktu kaçtı ondan. Salonda ikisini yalnız bırakıp uzaktan gözlemledik acaba yaklaşır mı diye ama kedim korktu . Ama beni annesi zannediyor bunu bebekle birlikte nasıl yürüteceğiz yaşayıp göreceğiz
Nelmali MDT benim büyük kızım da küçük çocuklardan asla hoşlanmıyor hırlayıp vuruyor tüm misafir çocukları müjgan dayağı yemiştir ama hamileliğimin başından bu yana sürekli karnımın etrafında dolanıyor ve aşırı dikkat ediyor normalde sürekli karnıma kucağıma atlardı şimdi usulca geliyor umutluyum küçük kardeşini sevecek 🙈
seydaomer MDT Kumunu ben temizliyorum çünkü başka seçenek yok malesef temizleyecek başkası yok yani. Kürekle temizleyip hiç dokunmadan ellerimi guzelce yıkıyorum inşallah bir problem olmaz 🙏
Serpilbb eliiftt benimde kedim var millete bakmayın onlar aman tüy kaçar bilmemneden korkuyor. Ama önemli olan toksoplazma benim korktuğum ama aşılar tam olunca oda sıkıntı olmuyor 😄
tugbao  bunlar da benim asklarim. insanda stres birakmayan bir varlik nasil zararli olabilir. huzur vermeyip, bos konusanlari def etmek lazim. 😁
MDT ironbaby benimki de beni annesi sanıyor hiç kıyamıyorum. Kedisi ile bebeğini beraber sallayan anne fotoları görüyorum biz de öyle oluruz inşllah diyorum.Aksi takdirde bebeği sürekli kediden sakınmak beni çok yorar
eliiftt MDT kedin tirmalayan bi kedi degilse korkma benim biri van diğeri scottish fold kedi ikiside cok uysal bur bağır asla tirmalamayip birak pati bile getirmez
MDT Nelmali benimki küçük büyük kadın erkek kimseden kaçmaz kimseye de bilerek zarar vermez. Çok sosyal bir kedi. Kadınları erkeklerden daha çok seviyor sadece. Ama hiç o kadar küçük bir bebekle bir araya gelmedi şimdiye kadar. Uzmanlar bebek doğmadan kediye eşyalarını koklatın , beşiğini gösterin duruma yavaş yavaş alıştırın diyorlar. Bakalım neler yaşayacaz
eliiftt Nelmali bilemedim ama oyle kediyi tutmam ben yani herkese yapan cocuguna da yapar cunki cocuk cekecek tutcak sert sevcek yani bilemedim… Kuzenin kedisi de oyle cocugun gozu cikiyordu dikkat et. benim kedilerim cins yani o yuzden cok uysal ve sakinler asla pati bile acmazlar ben tirnaklarini bile nadir keserim