Acemianne12 33 haftalığım daha hazırlamadım anca bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladım hastane çantamı hazırlıcam ama kendime hiç bişe almadım çok eksiğim var pijama vs.
Deryayurt Acemianne12 benimde öyle canım 36 hafta oldum bu hafta hazırlıcam nasipse halsizlik ve yorgunluktan hicbisey yapasım gelmiyor
Eski9 Acemianne12 30 haftaligim yavaş yavaş başladım tansiyonum var nolur nolmaz diye. Eksik şeyler var tabi eczaneden almam gerekiyor bazı şeyleri
Tugbek Bence ne kadar erken hazirlarsan o kadar iyi sonra agirlasiyorsun ne olacağı belli olmuyor 30. Haftamda Tuba04 hazırlamıştım bende
paradiseeeeee Acemianne12 33.34 hazırlarım bugünde kendime son olarak pijama tamımı aldım harın yıkayıp poşetleyip valize koydumu allahım izniyle bitti saglıkla gelsin kuzularımız valla iyiki erken yapmışım çok agırlaştım yere oturup valla hazırlamak bile işkence sığamıyorum bi yere heryerim şiş 36.5 deyim
Melikeiy 33 de hazırladım tam agirlasmadan 29. 30 hafta da yıkayıp ütuledim eksikleri almakda erken davrandım ama iyi ki öyle olmuş çünkü şimdi yasaklar ve son zaman agirlastim derken daha zor olurdu sanırım..
[silindi] Acemianne12 34+4 haftalığım son birkaç siparişim kaldı gelmeyen onlar da gelsin hemen hazırlıcam bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim ama
Gull_94 Acemianne12 evdekı esyalarınzdan da koyabılırsınız ekstra hastane ıcın bısey almanıza gerek yok 😇bu hafta sonu bende anca hazırlıycam Onemlı seylerınız eksık degılse hazırlaması kolay zaten 😇🙏🏻
Serpil-3 Acemianne12 ben herşeyi yıkadım geçen hafta ütüledim henüz valize koymadım çünkü ebebekten iki haftadır gelemeyen kargoyu bekliyorum bez depend falan aldım son olarak onlarda gelsin yerleştirecem hepsini kilitli poşete koydum gecelikleri astım kırışmasın diye sadece çantaya koyulacaklar 31+3 olduk
SSeymanr Acemianne12 bende 33. Haftadayım bu hafta sonu hazırlıcam inşallah 👍🏻🌸 gecelik eksiğim kaldı onuda yarın alıcam bakalım