Yasinimm 29+2 hamileyim istanbul dan alanya ya gidiyorum ailemin yanına bebişe sıkıntı olur mu otobüs yolculuğu 16 saat🧿🐣🤲
Susamtanem2 Yasinimm Bebise sıkıntı olmazda vakaların tavan yaptığı dönemde gitmek bana biraz fazla risk geldi
Eylulunannesi-2 Yasinimm valla cesaretne hayran kaldm. Hemde otobusle… Hemde bu sartlarda hemde bu haftalarında… BU NE CESARETTİR YARABBİ… Seni tanımak istyorum yiğidim 😅
Yasinimm Susamtanem2 eşim işsiz kaldı ailesi de yardım etmiyordu o yüzden mecbur ailemin yanına gitmek zorundayız ev kira çok sıkıntı yaşıyorduk inşallah oradan güzel bir iş bulur🤲
Susamtanem2 Yasinimm Allah herkese güzel kapılar açsın inşallah bebeğiniz bereketi ve uguruyla gelir 🍀 Allah’ı vekil kılın
Lavininannesi1 Yasinimm Benm doktor otobüsü tavsiye etmiyordu uçağa bile 27.haftadan sonra raporla gitmeme izin verecek,sağ salim hayırlısı ile gidersiniz inşallah 🙏
asyabetul Yasinimm bi şey olmaz inşallah ama yol çok uzunmuş arada hareket etmeye çalışın .. ben 5 saat yolculuk yaptım trenle ve her bir saatte yürüdüm yine de bebek bir gün hiç hareket etmedi ve ben çok yoruldum
esrvl Yasinimm keşke uçakla gitseydin canım hem daha rahat hem de yorulmazdın. Bende 21 haftalıkken istanbuldan elazığa uçakla geldim hiç yorulmadım malum uzun yol çekilmiyor hamilelikte. Şimdiden sağ salim ailenin yanına gidersin inşallah
Yasinimm esrvl amin inşallah canım otobüse bile zar zor para bulduk uçak çok pahalı diye inşallah bir şey olmaz bebişime Allah izniyle🐣💙🤲🧿
Eylulunannesi-2 Aysun1983 😅 ben carsıya gidip işimi halledip kosarak eve dönuyorm valla cnm. Ne diyim
Aysun1983 Eylulunannesi-2 aynen valla bende öyle cnm 16 saat hemde otobüs ile ben kendi aracım ile bile zor giderim 😀
Eylulunannesi-2 Yasinimm benm yerimede gez cnm aileni falan gör 😅 bebişe de kendi canımada kıyıp byere gidemiyorum sen git. Tayin sebebyle memleket dısındayız kıskandm