micky Mom047 Kapalılar.Ayrıca muaf listesinde olmadığınız için sizinde bakkal-fırın-hastane dışında dışarı çıkmanız yasak.
milla-s Mom047 tam kapanmada alışverişe mi çıkacaksınız? Her yer kapalı, hamileler de muaf değil yasaktan. Nasıl olacak alışveriş işi?
Aysun1983 Mom047 şu an ki kısıtlamayı bilmiyorum ama geçen sene ki kısıtlamada açıktı avm’ler kapalı olsada içinde ki marketler açık kızlar
Beyzan Aysun1983 bugün migrosa gittim AVM içinde oradaki müşteriye sadece sanal market olarak hizmet verecegiz dediler
Aysun1983 Beyzan bizimki de baya yakın mesafe Migros ama dediğim gibi bu kısıtlamayı bilmiyorum cnm geçen sene açıktı avm olunca kapalı sanmıştık hatta ama bir arkadaşım gittim açık deyince bizde gitmiştik bakalım bu sefer nasıl olacak
Beyzan Mom047 AVM içindekiler kesin kapalı ama cadde üstündeki magazalar açık olur bence çünkü bebek bezi ve mama ihtiyacından dolayı. ama eşinizle vs gitmenize izin verilmez çünkü her evden bir kişi çıkacak deniliyor.
Beyzan Beyzan şimdi eşime sordum da gıda Harici her yer kapalı olacak diyor bez ve mama ne. Olacak dedim marketlerde de var dedi 🤷🏻♀️
Eylulunannesi-2 Mom047 internetten bak cnm. E bebek yanlız online olarak pek ii degl. Onu düşünerek acil bişey alma. 20 günde gelyo :)
Annesininkuzusu01 Mom047 Ayın 5 inde alışverişe çıkılamıyor çünkü kısıtlama var. Gerekli durumlarda çıkılabilsin diye sadece market hastane fırın benzin istasyonu gibi gerekli iş yerleri açık olacak.