Alisa1212 Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamıleyım aşırı bel agrim var ara sırada kasiklarimda agrı oluyor normalde yeşil gibi akıntım oluyordu bugun hafif pembemsi bısı geldi sızce normal mi bilgisi olan var mi acaba ?
Merve2697 Alisa1212 kasık ve bel ağrılarının olması bence normal canım. Ben gebeliğim 4+1 gibi öğrendim. Adet olcakmışım gibiydi kasık ağrılarım. Ama normalmiş zamanla giderek azaldı 10+4 üz şuan ağrım kalmadı. Ama yeşil akıntı bana sağlıklı gelmedi hiç bence doktora gitmelisin
Rusen96 Alisa1212 bende 10+3 haftaliğim bende hamileligimi ilk ögrendigimden beri bel ve kasık agrilarim var bunlar normal kabul ediliyor ama yeşil akinti bana hic normal gelmedi bence en kisa zamanda doktorunuza basvurmalisiniz
Yagmr000 Alisa1212 yeşil akinti enfeksiyon dan kaynaklı olabilir sürekli su tüketin yada doktorunuza danışın
08Hale80 Benim de anlattığınız tarz şikayetlerim vardı düşük tehlikesi yaşadım Protestan aldım dr danışın mutlaka içimiz rahat eder
08Hale80 Alisa1212 bol bol yatın kanamam uzun süre oldu iğne bile vuruldum ama haftamız işerdi şimdi sıkıntımız yok ilaç çok sersem yapıyor telaşlanmayın