Asude_07 bende soğan kürü yaptığım ağ hamile kaldım şok oldum faydası var mı bilmiyorum
5 yıl hapla korundum kist olduğunu söyledi doktor 2 cm
hapı bıraktım ve 6. Ay da hamile kalamayınca soğan kürünü deneyim dedim çok önemsemedim açıkçası hatta büyük soğan ziyan olmasın diye arpacık soğanı cevzede kaynattım soğuduktan sonra sabah aç karnına içtim ama 6 ya da 7. Gün midem ağrıyınca eşim sinirlendi ve içme midene zarar vereceksin dedi 🤣 bende bıraktım ama o ay çok rahat ilişkiye girdim hatta diğer aylar çok kasmıştım bacağı falan havada tutup bekletiyordum 😬 o ay afedersiniz rahat olun diye söylüyorum hem ilişkide ben üst pozisyondaydım ve hiç beklemedim bile direk duşa girdim . Genelde hep hafif bir lekelenmesen sonra adet olurum ama o ay hiç lekelenmedim biraz şüphelendim adet günüm bir gün geçince test yaptım ()ilk testim hep düzenli olduğum için yani gecikme olmadığı için test yapmamıştım) ve hemen koyu ikinci çizgi çıktı ben bir daha çok oldum 😄 bir hafta bekleyelim dedim doktora gittim ve 4. Haftası bu da kesesi dedi 😍 ben "“ama benim kistim vardı dedim doktor hayır kist falan gözükmüyor rahimler temiz dedi ” " şimdi de 18 olduk çok şükür
yani kızlar rahat olmanız gerçekten kafaya takmamanız çok önemli ben soğan kürününde işe yaradığını düşünüyorum denenmeli bence . İsteyen herkese Allah nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️