MinikMicizem Hayırlı akşamlar kizlar 3 hafta önce acil serklaj olmuştum pecetede çok küçük kirpik kadar ip gördüm tesadüfen acaba normalmidir doktorum dewlette telefonla ulaşma sansim yok kontrolüm ayım 3 de böyle biseyle karşılaşan oldumu acaba
sema3554 Bende serklaj oldm 5 hafta once ama hic boyle bsyle karsilasmadim belki camasirinin ipi falandr cunki norml dikis atilmiyo bildigim kadariyla
MinikMicizem sema3554 ya internette izlemiştim ben norml içerden torba ağzı gbi buzup bağladıkları böyle çok kalın biseydi ama dışarda tekrar bı dikiş atlyodu siyah ip gbi ama benim pecetede gördüğüm böyle normlde atılan dikiş ipi gbi biseydi ip gbide değil nasıl anlatayım sert biseydi banada tuaf geldi anlam veremedim
sema3554 Doktora sor istersen icin rahat etsin ama ben hic oyle bsy yasamadim ilk 3 gün lekelenmem oldu sonra gecti halada kontrollüyüm lavaboda hic bisey yok icini rahat tut stres yapma
MinikMicizem sema3554 ayın 3 anca ulaşırım doktora inşallah dikişim flan atmiyodur yha çok korkuyorum
sema3554 Haftada oldum suan 20. Haftadayiz surekli yatmiyorm cunki yatamiyorm doktorum yuruyebilirsn ama kendini kesinlikle yormayacaksin dedi benm rahim agzim cok gevşekmiş ve kisaymış bi yerde mecbur kalkiyorm bulasik makinasi bosaltiyorum ev supurmuyorm camasir seriyorm yani kendimi yormadan yapabiligim kdr suan kucuk daha ilerleyen zamnlarda hic kalkmiycam gbime geliyo buyudukce baski yapiyo ya o yuzden riske atmamayi dusunuyorm
MinikMicizem Bnde 20 haftalıkken oldum 23 haftalık olduk bende yatyorm hep 😔çok nadir ewin içinde arada bı geziyorum onun dışında bı hastahaneye gidiyorum işte
sema3554 MinikMicizem Anladim haylisi olsn o hunilesme zamnla düzeliyomuş oyle duydum doktor sana hep yaticaksin mi dedi