Baby2021 BNNRTNCKLC benim 34+ BNNRTNCKLC bnm 34+2 6. Ayın başından beri sağ tarafımda ve inanılmaz baskı yapıyo aşağıya, sağ bacağım topallıyo artık son 1 aya girdim ama resmen canım acıyo
alpaslaninannesi BNNRTNCKLC bende 28 haftalığım oğluşum arada dayıyor bir taraflarını davul gibi geriliyorum 🥰🥰
BNNRTNCKLC alpaslaninannesi Gerçekten öyle gerim geriliyor karnım😅 sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤍🌸
Eylulunannesi-2 BNNRTNCKLC ay cnm benmde Bazen öyle hareket edyoki artk dur dye dısardan dürtüyorm :) şükür bu halinede. Ama uyutmuyo rahat vermyo sürekli mesanene baslıyo falan :)))
BNNRTNCKLC Eylulunannesi-2 Uyku zaten yok sola dönsem orda sağa dönsem bu sefer sağda 😅 sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🤍
E-Y BNNRTNCKLC Merhaba 🖐😁 27+3. Benim oğlanda böyle inat bide sevmekle falan asla pozisyon değiştirmez 🤦♀️
Serapveminikleri BNNRTNCKLC bunu bende çok dedim ama duruncada kizimmmm ses ver ordamisin diyorum. 😂😂uyumasına müsade yok
merveylmz BNNRTNCKLC uu o ne ki sen bide 35. Haftafa gör kendi imkanları olsa çıkacak gibi karnımı geriyor 🙄🌺😁
BNNRTNCKLC merveylmz İftarda masaya eşlik etmek istedi hanımefendi o derece 😅Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🤍