Elif4334 çok zor bi durum benim oğlumda öyleydi emziriyodum 3.5 aya kadar taki son ay süütm dolu dolu olduğu halde 400 gram aldı 2-3 ay arasında sonra sağıp vermeye başladım artık memeyide bıraktı kilo alımı düzeldi ama biberonu da istemiyordu gezerek yediiryordum doktorla bana inanmadı bile çocuğum gözümün önünde aç yaşıyodu 17/18 saat aç kaldığı oldu denedik açlıktan gık demedi sonunda bütün kan değerleri düştü ve 6 ayına 12-13 gün kala hastane kapısında sabahladık yine inanmayıp hastane ortasında bu çocuk yemiyormuş 5 aylık çocuk 8 kilo diye dalga geçti doktor benimle oysa inan sokakta apartmanda evde müzikle oynaya oynaya sütümü içiriyordum 😑yakınlarım ne çektiğimi biliyodu ama doktor anlamadı sonunda 7. Ayda eyüp devlet hastanesine gittim oben gözde şenkon diye bi dr Allah razı olsun midesine baktırdı usg ile kusardı bi de oğlum dolu dolu sonra bunu yememek için yapmaya başladı reflümü dedik baktılar değil ve denediler suyu bile içmiyordu sonunda iştah açıcı verdiler kan değerleri düşüktü onları topladık falan şuan o zamana göre çok şükür verdiği şurup biraz apır spiraktin ve polivit verdi ama kusmalar bitti inan kusmasını yatkınlaştırmak içinde thickener diye bi mama verdi sütümle ya da mamaya başlayınca mamayla karıştırp veriyordm sonea bıraktım spiraktini 11 ayına gelince biberonu bıraktı o da daha içmiyor hiç bişey 😶ama sağlığı yerinde çok şükür süttende kesmek zorunda kaldım 8.5 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim iuan 14.5 aylık hala arada kusar pütürlü gıdalar yemk istemiyor işine geleni yiyor sevmediği yemekse öğüürüp kendini kusturuyor hatta canımı sıkıldı öhö öhö bbaşlıyo ilgilenmezsek kusarım diyr 2 yaşına kadar sürer diyolar bakalım inşaallah ikimizinde evladı düzelir.. çok iyi bi dr bul canım İstanbul da isen gittiğim doktoru önerirm