metehaninannesiii Kizlar her gün soda iciyorum 1 tane yemekten sonra cevremdiler çok soda iciyorsun bebegin iri doğacak kilolu olacak diyorlar ama kilo aldıracak bir şey değil diye düşünüyorum kilo mu aldırıyor gerçekten
Minnosunannesiii metehaninannesiii doktorum her gün Birtane sodaaa öneriyor doktorlar canım çevreye aldırış etme
derya46 metehaninannesiii kilo aldiracagini zannetmiyorm canim bende iciyorum arada kasilmalara iyi geliyor
metehaninannesiii Minnosunannesiii aynen benim doktorum da aynısını dedi günde 1 tane iç diye sanki 5 tane içiyormuşum gibi görüyorlar herhald3 🙈😂
Minnosunannesiii metehaninannesiii magnezyum var içinde krampları filan azaltır canım ahh bu büyüklerimiz ne kadar çok bilmiş 🤣
metehaninannesiii derya46 ayy aynen benim mesela sol bacak çok ağrıyordu bu sodayı içtigim an kesildi çok şükür
metehaninannesiii Minnosunannesiii aynen ya hiç sorma hayır kilo aldıracak bisi değil sıvı birde bol magnezyum var amaaaan cahillerle uğraşıyorum işte 🤦♀️
mayamca Mide yanmasından dolayı hamileliğin başından beri içiyorum. 37 haftaligim bebeğin kilosu geçen hafta 2900dü. Normaldi yani. Ama kilosu için maden suyu yanına muz, kaşar peyniri falan da yemek lazım çokça. Hepsi bir arada olmazsa problem olmaz bence
Baloglusumm mayamca banada 36. Haftada 2900 dedi şimdi 37+3 um haftaya sezeryan olucam inşallah 38+4 de acaba kaç kilo doğarlar ki
milena11 metehaninannesiii bana soda içme bebeğin erir diyen olmuştu 😅 kulakları tıkıyoruz kimseyi duymuyoruz 😅😅
TheBaby metehaninannesiii Maden suyudur o canım. Soda yasak. Magnezyum için günde 2 defa öneriyor zaten doktorlar. Kilo aldırmıyor
Ysfsencerinannesi TheBaby bende içmekten çekiniyorum gerçi 20 sinde doktor kontrolüne gidicem soda içebilir miyim diye ☺️🙄
mayamca Baloglusumm Son haftalarda çok kilo almıyorlar diye duymuştum bir hemsire tanıdıktan. Sizin sezaryen olma sebebiniz tam olarak ne? 38+4te aşırı kilolu bir şey olacağını zannetmiyorum.
[silindi] metehaninannesiii ilk bebeğimde iciyordum sürekli hiç de iri doğmadı.🙈☺️ Takma böyle şeyleri canım. Bizler için iyi günde bir tane öneriyorlar.
Eylulunannesi-2 metehaninannesiii bu cevredkler herrseyle ilgli her türlü bilglye sahip farkındamsnz :) degsk dogrusu… Her gün bir tane içmenin faydaları var zararı yok cnm. Ama bir taneden fazlası kabızlık yapablr oda seni rahatsz eder. Şimdi nerden blyosn dyceksn kendmden blyorm benm cevremde diyetisyen varda :))) çok içiyordum ona sordum. Hala aklıma düştükçe içerim
Betl Eskiden icmiyorsan batıyor herhalde insanın gözüne 8 haftalık hamileyim daha ama midem rahatsız oluyor 15 günde 5 tane içtim eşim elimde gördüğü gibi ne çok iciyon maden suyu diyor… Aglayasim gelmiyor gelse bir ne kadar içtiğimi gösterecemde 😄