serenty_123 Iyi akşamlar hanımlar gaz problemi yaşadığım için mercimek yada bulgur çok tuketemiyorum buna kuru fasulye de dahil bu yüzden bildiginiz besleyici sebzeli gaz yapmayan çorba tarifi varsa paylaşırmısınız acaba 😊
Aysun1983 serenty_123 kimyon kullanınca da gaz yapıyor mu cnm kimyon gaz alıyor çünkü önerim şehriyeli tavuk çorbası kolay olsun dersen un çorbası salçalı bildiğin domates çorbası gibi oluyor
serenty_123 noktaninannesi bi kaç kez içtim ama benim kız beğenmedi daha anne karnında damak tadı var küçük hanimin 🤣
Aslhn12 serenty_123 brokololi gaz yapmıyor benim bildiğim o da olur ama ben kabak çorbası çok seviyorum hem tadı hafif tavsiye ederim 🥰
serenty_123 Aslhn12 tarif verebilir misiniz bende kabak çok seviyorum çorba olarak yapmadım hiç yapmak isterim
Rengarenk Kremali sebze corbasi, mantarlisi, brokoli corbasi, tavuk suyu corbasi, yayla corbasi, kemik sulu kiymali sehriye corbasi bunlar ailecek yedigimiz corbalar oglumda cok seviyor
serenty_123 Aysun1983 bir kez bulgurda denedim cnm kimyonu ise yaramadı bende belki başkasında yarıyordur da ben genelde tavuk çorbası yapıp içiyorum bebeğe yararlı olsun diye
Aysun1983 serenty_123 hangi çorbayı yaparsan yap aslında içine tavuk ve kemik suyu koy bak nasıl yarıyor 😋